You are here

relax készülék

12 posts / 0 new
Last post
romulusz
romulusz picture

Szevasztok!
Ismeri e valamelyőtök a nyelvtanuláshoz árult szemtakarós relax készüléket?
A neten találtam egy Alfadet relax kapcsolási rajzot. Azt be lehet e helyettesíteni a keresettel (hallgató kimenet helyett LED-ek a visszacsatolásra)?


Üdv: Gyula
http://kepfeltoltes.hu/view/100805/alfadet_relax_sch__ET__www.kepfeltolt...

Comments
Szadista
Szadista picture

Szia romulusz.

Én ennél ismerek egy egyszerűbb megoldást a lazításra ha már mindenképpen agyi szinten szeretnél el lazulni. Hozzá valók: Egy jól hangszigetelt füles hogy a külvilág zaját ki zárja ,egy kényelmes fotel vagy ágy és ez a program http://www.i-doser.com/ amit innen lehet letölteni. (vigyáz vele mert ártalmas is lehet)
Én ki próbáltam a kávé helyettesítő hangzást és 3 napig elég volt 2-3 óra alvás. (van nekik italt és egyéb dolgokat helyettesítő hangzásuk is.) :beer: :jawdrop: :villa:

Üdvözlettel :Laci

ui. én sem hittem benne de mükszik.

0

romulusz
romulusz picture

Szia!
Köszi szépen, már hallottam erről az oldalról. Csak azt nem tudom, mennyiben különbözik a kapható relax Cd-től. Abból ugyan is már többet is vettem, de csak annyi hatása volt, hogy reggelre a fejhalgató szétnyomta a füleimet. Ezért szeretném a nyelvtanuláshoz árultat kipróbálni, mert az LEDeket villogtat a szemedbe , és úgy csatol vissza. És az egész egy könnyű szemtakaróba van beleépítve.
Üdv: Gyula

0

H.Lajos
H.Lajos picture

Előre elnézést kérek az érintettektől, de lassan 100 éve valakinek tulajdonítanak egy mondást, amely így szól:tanulni,tanulni,tanulni!
-ezt pedig semmilyen elektronikus "csoda" nem pótolja!
--magolás--ismétlés--gyakorlás........
Ezt csak a saját tapasztalatomból mertem leírni, miután találkoztam egy középfokú nyelv vizsgát letett egyénnel,akivel két értelmes mondatot nem tudtam váltani egy 40 éve tanult gimis tudással...

0

romulusz
romulusz picture

Szia!
Az általam keresett készülék nem csak nyelvtanulásra jó, sőt ahhoz még több dolog is kellene. De nagyon jó pihenéshez, alváshoz (ha nem tudsz elaludni, tabletta helyett). Igaz, jógázni is lehetne, csak évekig tartana megtanulni.
Üdv: Gyula

0

fonyadpal
fonyadpal picture

Üdv mindenkinek.Az alfa hullámot az agy generálja,ez egy szint,egy ellazulási állapot.Ezt elérni segit,-het a kéészülék.

0

exGelkás
exGelkás picture
*

Szervusz romulusz!
Szép dolog, de mi a csodát takar az alfa hullám (homlok elektróda), és a relax. (ujj elektróda)
Valahol ott van az eb elhantolva!
Üdv:
exGelkás

0

dav53
dav53 picture
*****

Szia exGelkás.

Egy kis infó csatolva.

Dávid.

0

exGelkás
exGelkás picture
*

Szervusz Dávid!
Ez eddig rendben is van, de mi az a fizikai eszköz, ami egy meglehetősen kis energiaszintel létrejövő elektromágneses? jelet megbízhatóan tud detektálni?
Elsősorban házi körülmények között, brutál árnyékolások nélkül.
Köszi a mellékletet, érdekes olvasmány.
Üdv:
exGelkás

0

dav53
dav53 picture
*****

Szevasz exGelkás.

Egész rakás kapcsolás van ebben a témában, én ugyan nem építettem ilyet, de egész biztos, hogy a zavarok leküzdése a sarkalatos pontja ennek a dolognak.
Jó lenne, ha valaki beszámolna egy általa megépített kütyüvel való tapasztalatokról.

Dávid.

0

Jaca
Jaca picture
****

Sziasztok!
Saját tapasztalat relax nyelviskolából: a szem elött egy-egy narancssárga LED, ami belégzéskor kigyullad fokozatos fényerővel. Ezt egy membrán kapcsolta az orr előtt. És igenis lehet vele tanulni, 4 jegyet javultam 3 hónap alatt!

Üdv: Jácint

0

Tranzix
Tranzix picture

Sziasztok!
Bár nem szorosan, de ez is a témához kapcsolódik:
Bioerősítő oszcilloszkóphoz.
Üdv: Tranzix

0

Sponsored links