You are here

Munkát keresek

6 posts / 0 new
Last post
perlaci
perlaci picture

Üdv.
Márciustól munkát keresek. Ha lehet persze szakmán belül ( nagy szerviztapasztalattal ). Budapesten vagy a 17 kerület közelében lévő településeken.
Álláskereső portálokon rengeteg a munkalehetőség és írtam 10 helyre de még válaszra se méltatják az embert. Akkor most kell nekik ember vagy sem?
Bedolgozás otthonról vagy részmunka is érdekel.
Ha tudtok valamiit kérlek írjatok.Laci

Comments
SobriJ
SobriJ picture

Mi a szakmád?

1

perlaci
perlaci picture

Szia.
Nem értettem a kérdésed, de látom új vagy itt.
Szakmámat tekintve híradástechnikai műszerész. több mint 40 éve piszkálgatom az áramot, édesapámtól örökölve. Főként szervizeléssel foglalkozom, restaurálással is.
Üdv Laci

0

kozakg
kozakg picture

Nem értettem a kérdésed, de látom új vagy itt.

Pedig ez a kérdés itt ezen a fórumon teljesen helytálló. Meglehetősen kevés valódi szakmabeli tanyázik itt hála a pékek és egyéb "rokonszakmákból" ejtőernyőzött egyedek áldásos tevékenységének.
Ha rám hallgatsz, és értője vagy a tanult szakmádnak, vállalkozz s ne légy más(ok) rabszolgája! 
A kiemelt részhez: Ugye a télapóban és a gólyamesében azért már nem hiszel?

1

Csaba1002
Csaba1002 picture

Szia!
Az állás hirdetések nagy része a konkurenciának szól. Így próbálják emelni a cég piaci értékét. Tudok olyanról, hogy miközben elbocsátások történtek, ezerrel hírdetettek ugyan abba a munkakörbe, de senkit sem vettek fel, nem is válaszoltak a beérkező önéletrajzokra. A versenytársak csak annyit láttak, hogy robog a csikó.
Csaba

0

Multi Multiplikátó
Multi Multiplikátó picture

A hirdetések kb. 90%-a mögött nincs valós állásajánlat. Begyűjtik a személyes adataidat, és eladják a telefonházalóknak, aztán utána folyamatosan zaklatnak a "jobbnál jobb" ajánlataikkal. :-(
 

3