You are here

Skoda FABIA 2 wiring manual, vagy HELP

3 posts / 0 new
Last post
micilacko
micilacko picture

Sziasztok

Sehol sem találtam skoda fabia 2 (2007-2014) -höz normális leírást.
Kellene egy service, vagy wiring manual..
Vagy ha valakinek van fent ELSAWIN Skoda, akkor az is ok..

Nekem a manuális heather control, vagyis a manuális középkonzol kezelő szervek (ventillátor, hőfok stb) csatlakozóinak a lábkiosztása kellene..
3 csati megy bele. A felső az 99% a ventilátort kapcsolja, azt hiszem 5 vagy 6 lábú csati. A másik 2 soklábúnak kellene a lábkiosztása.. A canbus +- -t keresem..

Köszi

Laci

Comments
Kaszi28
Kaszi28 picture

Szia!
A CAN az a legtöbb esetben narancssárga csavart érpár.
A LOW a narancs-barna.
A high, az attől függ melyik CAN-t keresed.
Valószínűleg a komfort CAN-t, ami ha jól emlékszem narancs-kék, vagy narancs-zöld.
Találsz ilyen vezetékeket ott?

Üdv!
Kaszi

0

Vote up!

You voted ‘up’

micilacko
micilacko picture

szia

ide is beírom :)

Köszönöm.. Sajnos a narancs sárga színről a skodával különbözik a véleményünk :) Lehet sárga az, de hogy tuti nem annak látszik.. Nemrég letöltöttem és feltettem az ELSAWIN-t, s kikeresgettem nagy nehezen.. De ezek az autóipari rajzok is borzalmasak.. Elvileg megvan.. Sőt.. Ott van a rádiónál is. Van benne egy kis csati is, ami a "modern" rádióknál, Line-in, cd tár és telefon részek, na ennél ott a can bus.. Tehát mint kiderült kár volt szétszednem a heather controlt is.. Azt hittem, ebben már a gyári csatis megoldás lesz, de ebben csak rádió előkészítés volt úgy néz ki, nem a gyári rádiós felkészítés.. Idióták :) Ami azért durva, hogy ambient felszereltségnél (abs, klíma, el ablak, kp zár stb) nemhogy nincs benne a hátsó hangszóró, de még bekábelezve sincs :( L

0

Vote up!

You voted ‘up’