You are here

Hiányzó XP file lista készítése

4 posts / 0 new
Last post
Shizo
Shizo picture
**

Sziasztok!
Multkor sokat megszenvedtem míg megoldottam miert a számítógépem nem ismerte fel az uj pendrive-okat, csak a sajátjaimat, mert hiányzott az usbstor.pnf file.
Ezért szeretnék modjuk rá egy .txt listát készíteni a hianyzó XP filejaimról, hogy majd én gyalogosan letöltsem ha egyáltalán kell nekem az a file a listáról. Nem akarom automatikus helyrehozást, mert sok filet nem is használok, meg kalózverziós XP-m van install cd nélkül, nem akarok áttérni semmi ujabb windowsra.
Csak egy programot találtam a neten ami kilistázza a hiányzó file-kat majd be lehet check-elni mit hozzon helyre de sajnos XP-n nem fut, mást nem találtam csak undelete programokat ami nem csak windows fajlokat talál.
Az sfc/scannow utasítás nem jó, ne is akarjatok rábeszélni, mert nem lehet megszakítani csak áramtalanítással és fél napig menne, meg mindent helyreállítana ami nem SP3 verziós, csak nem találja honnét állandóan kéri a file helyét melette kellene ülnöm egy napig..
Tudtok-e valami software-t ami ezt megtudná oldani.

Comments
lcsaszar
lcsaszar picture
*

Sziasztok!

Tudtok-e valami jó módszert arra, hogyan tudnám hazavinni a bankból a pénzt? Bankszámla nyitására ne is akarjatok rábeszélni, mert nem betenni akarok, hanem elvinni. Tudtok-e valami eszközt, ami ezt megoldaná?
Múltkor sokat megszenvedtem, mert nem volt otthon elég pénz. A bankban meg sok van.

2

Shizo
Shizo picture
**

Szia!
Nyiss uj fórumtémát a kérdésedre, de tudok olyat , pl  távirányítós robot plazmavágóval.

0

AzzA
AzzA picture
*

Van normálisan működő XP SP3 a weben töltsd le telepítsd fel és kész. Negyed annyi időbe, és korrekt, nem mint amit monyizol azzal.

 

1