You are here

Asztali CD -DVD playerrel USB mp3 lejátszás TV nélkül.. ?

11 posts / 0 new
Last post
micilacko
micilacko picture

Sziasztok

Kicsit buta a cím, de nem is egyszerű ezt leírni 2 szóval.. Szóval a konyhánkban van egy asztali CD lejátszó + erősítő, onnan szól a zene, ha szól. Persze a CD haldoklik + utálok is CD-t írni...
Szóval olyan lejátszót keresek, amin van USB, és mp3-at lejátszik onnan.. Ez nem is gond, kb az összes DVD player megcsinálja.. Csak én nem szeretnék ehhez TV-t kapcsolni.. Sima asztali lejátszóként használnám..  Tud valaki olyan típust, amit vagy könnyedén vakon, vagy a készülék kis kijelzőjén megjelenítve lehet könnyen használni? Amit kell. play, stop, könyvtárváltás, dal léptetés.. Ha a neveket kiírná a kis kijelzőjére, az lenne a tuti, de nem feltétel. Ha erősítős, akkor kéne bele rádió is, ami szintén megy vakon...
Most van egy rádióerősítő a cd mellett, de ha egy erősítős házimozi cucc megoldana mindent, szívesen lecserélném...

Köszi

L

Comments
SzBálint
SzBálint picture
****

szia: egy lehetőség(kintről még olcsóbb is

Okos rádiós magnó (RRT 11B)  -  csak 10.990 Ft

http://www.radiovilag.hu/hb-spec.htm

Bálint

0

lcsaszar
lcsaszar picture
*

Szia!

Van ilyen, legalábbis láttam már. Márkára, típusra nem emlékszem, de tuti, hogy az olcsóbb kategóriából került ki. Szerintem nézz körül valami nagyobb műszaki boltban (MM), vagy barkácsolj.

Üdv, lcsaszar

0

petyka2
petyka2 picture

Szia, 

BlitzWolf BW-BR4 +egy telefon és minden problémád megoldódik.

0

hifista
hifista picture

Helló!
Én is a mobiltelefonos megoldást javaslom. Egy régebbi első generációs mobil lejátssza, egy 3,5-es jack-RCA átalakítóval, vagy ha a vezetéktől is szabadulnál, akkor kb. 2000 Ft-ért Bluetooth-os vevővel az is megoldható.
Szerintem így már minden elvárásnak megfelel.

0

Cormyus
Cormyus picture

Szia! Én egy ELTA DVD 1201Z típusú lejátszót használtam (alakítottam át, kidobtam belőle a hibás olvasót és rövidebbre nyírtam a kasznit, és persze festettem) ilyen célra. Nem egy hightech darab de szemlélteti hogy nem kell feltétlenül az elektronikai szemét kupacát növelni. Ha a "pendrájvon" vagy memóriakártyán nincsen csak zene akkor azonnal elkezdi lejátszani a zenéket. A készüléken gombjaival tudsz léptetni előre-hátra a zenék között, tudsz tekerni és persze stop/play/pause gombok. Sajnos a könyvtárakat nem látod és a számok címeit sem csak a zenék sorszámát ás persze a pillanatnyi időt amennyit a zenéből lejátszottál. Előkerestem, teszek ide  egy képet róla. Üdv!

File csatolás: 

0

zsugori
zsugori picture
***

szia
 mit tudna
https://www.vatera.hu/tf-card-u-disk-mp3-format-decoder-board-module-amplifier-decoding-audio-player-2790509552.html
kipróbálva mindent tud usb-ről ,kártyáról is max nem látod abc sorrend .

0

zsoca33
zsoca33 picture

Szia! 
Legegyszerűbb szerintem egy kis usb-s mp3 lejátszó. Kívánt zenéket feltöltöd, a fejhallgató kimenetről táplálod be a jelet az erősítőbe.
Üdv: Zsoca

0

agressiv
agressiv picture
*

Asztali lejátszóból nem nagyon lesz ilyen, mert miért is lenne, de autórádiót beüzemelhetsz egy 12V 5A táppal. Konyhába gondolom elég lesz és olcsón lehet már kapni ilyen rádiókat 12V táp meg biztos van otthon a magunkfajtánál. :).

0

Jaca
Jaca picture
****

Autórdióhoz elég a 2 Amperes táp is. Vélhetőleg 2 hangszórós lesz, és max 5W-tal dübörög a konyhában. De nagyon jó ötlet erre a célra az autórádió.

0

formasu
formasu picture
*

Szia!

Én ezt "mozgathatóan" a következő módon csináltam meg, külön befektetés nélkül. Van egy kb. 8 éves mobil telefonom, ami tud MP3-at is lejátszani, és van kártyás bővíthetősége, és menü-je is. Itt ki tudom választani, mit hallgatnék. 

A kártyára felmásolom, a telefon lejátssza. A konyhában ez a hangerő kevés, ezért mehet erősítőre.

formasu

0

Sponsored links