You are here

Klarstein Ice Volcano 2G, jéggép nem hűt

7 posts / 0 new
Last post
Harley-D
Harley-D picture

Jó estét mindenkinek.
https://www.google.com/search?q=Klarstein+Ice+Volcano+2G,+j%C3%A9gg%C3%A...
A második sorról lenne szó, az elektronikában a stabkocka zárlatos volt, csere és már mindent csinál csak jeget nem. A kompresszor indul meleg is fél nap alatt, a hűtő ventilátor forog, Szerintem az én munkám itt véget is ér, de azért megkérdezem hátha valaki már belebotlott és nyújt valami segítséget.
Gáz hiány lehet már csak a baja? Kicsit később teszek ide képeket.
Tiszteletem. 

Comments
kozak_g
kozak_g picture

Kommentár nélkül:
https://elektrotanya.com/content/jegkocka-keszito-gep-tapasztalatok

NEM MÓDOSÍTOTTAM! 18:16

0

Harley-D
Harley-D picture

Apró bibi, hogy én javítani akarom nem eladni venni. Egy dolgot nem tudok, hogy az a soleonid mit csinál. Mérve jó, triakja jó, nyitva vagy zárva kell lennie. Most zárt állapotban van. De lehet átruházom egy hűtőgép szerelőnek.
T...

0

mindigehes
mindigehes picture
**

Szia! Megfordítja a hűtőkört. Amikor kész a jég, melegíti a csöcsöket, hogy a jég le tudjon csúszni... A csöcsnek hülni kell. Ha kész a jég, meg melegedni...

0

Harley-D
Harley-D picture

Üdv. Köszönöm. akkor ez is megfejtve. Ez gázos, lehet tölteni?
T...

0

mindigehes
mindigehes picture
**

Szia! Persze. Olajcsere a kompresszorban, új szárítószűrő, meg töltőszelep felforraszt, és kész. No meg a lyukat meg kell keresni. Nitrogénnel feltölteni, stb. Ér annyit?

De első körben mérd meg, mi áramot vesz fel a kompresszor... Akár teljesítményt is mérhetsz konektoros vacakkal. Ha gázhiányos, bekapcsolástól fogva azonos púdert eszik. A ráírt névleges alatt...  Ha van benne hűtőközeg, akkor többet... 

Nem volt felborítva? Hagyd pár napot nyugiban...

0

Harley-D
Harley-D picture

Szia, Köszönöm a segítséged, átadom egy hűtőszerelőnek részemről megoldva. Volt ez minden pózban mert nem egyszerű szétszedni, óvtam a metál fényezést. De volt ideje pihenni. Egyébként gyorsan fagyaszt, mert 20-30 perc környékén lapátolta volna a jeget, de csak a vizet kavarta.
T...

0