You are here

3,5 jack dugó problémám

10 posts / 0 new
Last post
perlaci
perlaci picture

Sziasztok
A képen látható két dugó. A felső egy füldugóé az alsó amit a boltba kapni. A felső szépen beugrik a telefonok és más hasonló hordozható cuccok aljzatába. A bolti vagy be sem megy teljesen a váll hiánya miatt, mert felül a dugó a tokokon, de ha simán a telefonba bedugjuk kissé visszaugrik és félágasan szól.
Szóval a problémám, hogy hol kapható valami normálisabb dugó ami megáll rendesen a telefonokban. Nézegettem a dugókat és az ami jó annak a hegy kiképzése kissé más és ettől marad rendesen bent az aljzatban.
Tanácsaitokat előre is köszönöm. Laci

File attachment: 
Comments
agressiv
agressiv picture
*

A műanyag körben túllóg a fémkorongon. Egy szikével szépen körbe lehet vágni és probléma megoldva. A DC dugók is ilyenek sajnos.

0

Inhouse
Inhouse picture

Szia!

Ha nem lényeg annyira az esztétika, akkor le kell vágni a régi műa borítást, visszaforrasztod és meleg ragasztóval képezel egy új testet neki. Ha kell, akkor a végén egy zsugorcsővel még szépítheted.
Egyébként kínában olcsón lehet ilyen kialakítású, kecses dugókat kapni.

3

SzBálint
SzBálint picture
****

szia: kisollóval vagy pengével vágj le 1 mm-t a műanyagból

Többet is levágtam, mind használható

Bálint

0

Inhouse
Inhouse picture

A gyári cserélendő dugót gondoltam körbevágni és kibontani, majd újra felhasználva, visszaforrasztva meleg ragasztóval új testet adni neki.
A csavaros "normál" szerelhető dugót hiába vágjuk, a gond, hogy sokszor már a fém menetes résztől túl vastag. Pl. a Dr.Dre Audio Beats fejhallgató jack-jack kábelénél is egy kis szűk nyílásba kell bedugni, oda a gyárin kívül nem sok minden fér be. De ilyenek az okostelefonok, tabletek is, főleg tokkal felvértezve. Sőt az egyik kollégámnak egyszer valami kínai tablethez, vagy telefonhoz szabványon kívüli hosszúságú jack dugót adtak, csak az ért be...

0

Luki
Luki picture

Szia!

A 120Ft-os szaroktól nem is tudom mit vár az ember, csodát?
Vegyél Neutrik/Rean Jack-et, azzal nincs gond.

https://www.soselectronic.hu/products/neutrik-rean/nys231bg-128843?gclid=Cj0KCQjwkK_qBRD8ARIsAOteukB3yLZXqoFxM0bg-RdGDKihk2ByOZvnubdjNncglDvVIc2Xc2ESvWQaAsRMEALw_wcB

 

2

SzBálint
SzBálint picture
****

0

zgyula
zgyula picture

Pont ugyanezeket akartam én is javasolni. Ezekre lehet mondani hogy csatlakozó yes

0

perlaci
perlaci picture

Sziasztok
Köszönöm a segítségeteket. körbevág, újrahasznosítás, nem mindig alkalmazható. Szoktam jó féle aranyozottakat szétszedni de ügyfélnek mégse adhatok barkács csatit. Viszont azt a neutrikot nem ismertem köszönöm, hogy megmutattátok. Veszek és kipróbálom.
Üdv Laci

0

SzBálint
SzBálint picture
****

0

Sponsored links