You are here

Ajánljatok trafótekercselőt

10 posts / 0 new
Last post
lcsaszar
lcsaszar picture
*

Sziasztok!

Van 4 db EI130-as lemezmagos trafóm, amiket át kellene tekercselni. Keresek valakit Budapesten, aki az általam megadott menetszámokat megadott huzalátmérővel megtekeri. Előtte a régi huzalt leszedi. Olyat keresek, aki nem akarja újraszámolni, szépen dolgozik, és lehetőleg korrekt áron vállal ilyen egyedi munkát.

Előre is köszönöm,

lcsaszar

Comments
lapatnet
lapatnet picture
*

Üdvözlet!

Régebben csöves kimenőket Bitzó Géza műhelyében tekercseltettük. A Kertész utcában található a műhelye. Interneten szerintem nincs fenn, de a telefonkönyvben biztosan megtalálható. Szépen és jól dolgozott bár utoljára talán 2004-ben tekercseltettem.

0

m_stuart
m_stuart picture

Egy 2017.09.21. fórumbejegyzés szerint a 18.kerületben dolgozik szerdánként. Telefonja akkor még élt, 351-0129

0

SzBálint
SzBálint picture
****

0

lcsaszar
lcsaszar picture
*

Köszönöm, az én gépemen is fent van a Google.

Saját tapasztalatot vártam volna.

1

m_stuart
m_stuart picture

Már pedig számíts arra hogy újra számolja (ha megvan a magához való esze) hogy befér e az általad megadott adatú tekercs(ek) és a SZIGETELÉS a rendelkezésre álló tekercselési térbe. Ne az utolsó feltekerni kívánt tekercs(ek)nél derüljön ki, bonthatja le az egészet, főleg a nem olcsó huzalt.

1

lcsaszar
lcsaszar picture
*

Jó, számolja újra, ha akarja.

Ezek már megtekercselt trafók, bőven maradt szabad hely, ezért a huzalátmérőt lehetne növelni. De nem ezért akarom áttekertetni, hanem a szekunder feszültség csökkentése céljából (a hálózati trafó esetében).

A kimenőtrafó esetén pedig más tekercs-elrendezést szeretnék kipróbálni, egyúttal más áttételt is. Ennél a trafónál azt tudom, hogy milyen átmérőjű huzalok milyen menetszámmal vannak most, és ezek pontosan kitöltik a helyet. Ezen nem is akarok változtatni, csak az elrendezésen.

Üdv, lcsaszar

0

varga jano
varga jano picture
*****

0

lcsaszar
lcsaszar picture
*

Köszönöm, van esetleg valamelyikkel tapasztalatod? Azért keresek budapesti céget/kisiparost, mert személyesen szeretném odavinni és megbeszélni. Posta nem játszik a nagy súly miatt. De talán én magam fogom szétszedni, lebontani a régi tekercset, majd a végén bevasalni.

Üdv, lcsaszar

0

varga jano
varga jano picture
*****

Sajnálom. Már nem tekercseltetünk trafót.
Ezek a linkek,már pár évesek.

0

Sponsored links