You are here

Nivona CafeRomatica a viz a tálcába megy nem főz kávét

8 posts / 0 new
Last post
pityu064
pityu064 picture

Sziasztok adott ez a gép a hiba a kpe egységben lakozik az egyik tömitő gyürü ami az alsó részben van,alsó szürő mechanika ruddal együtt na ennek a tömitő gyürüje nem zár elengedi a vizet kivenni nem tudtam de nem is találok hozzá valakinek valami ötlete hogyan jön ki vagy honnan beszerezhető?

Comments
Reuter
Reuter picture

Helló!
Ott 2 db "Ó" gyűrű van. Az én gépemben is az volt. Kidobták, illetve nekem adták, hogy alul engedi ki a vizet a kávé meg nagyon kevés. Vettek újat, én meg beleraktam 2 db méretes "Ó" gyűrűt, azóta is jól működik. Ez egy Krups xxx. De az elv ugyanaz, cserélj benne gyűrűt és jó lesz. Ehhez jobban szét kell szedned, de gondolom ez nem probléma.
Üdv R.

0

stevepapa
stevepapa picture

Szia!

Egy kép lendíthetne a dolgon....

0

pityu064
pityu064 picture

szia csak a kpe-t tudom fényképezni de az nem segit sokat a tengely benne van a belsejében.

0

stevepapa
stevepapa picture

De, ha KP egységet látjuk talán nagyobb eséllyel adhatunk a tippet a cseréhez.

0

secondbolt
secondbolt picture

Sziasztok!
Ezen a tíz perces videón minden látható:
https://www.youtube.com/watch?v=Ds0clPwWL-g
Üdv:Zoli

0

pityu064
pityu064 picture

képek
Szia secondbolt ehhez a részéhez nem nyul de nálam ez a bünös. nem birtam eddig rájönni hogy jön ki a szimering belőle és honnan rendeljek ujat.

0

secondbolt
secondbolt picture

Többek között Siemens, Bosch, Nivona, Melitta, Rotel gépekben található ilyen főzőegység, és nem arra tervezték hogy ez a henger cserélhető legyen.......
Csak hengert nem lehet hozzá venni. Keresel hozzá bontott főzőegységet, esetleg újat, vagy erőszakos módon kiveszed azt a beragasztott borítást a tömítés fölött. Ez lehet hogy sima "O" gyűrű és nem karmantyú.
Üdv:Zoli

0