You are here

Whirlpool AWE 66610 "hiba" a program végén

16 posts / 0 new
Last post
janyka30
janyka30 picture

Sziaaztok. 
A program végén az utolsó fokozat jelző ledje zölden villog és így áll meg a gép. 
Hibakód lenne? Szerintem nem is centrizett. 
Pirosan egyik sem világít. 

Comments
varga jano
varga jano picture
*****

Szia !
Ha jól látom . Akkor ez F1 hibakód (?) Nem vesz vizet az" idő ablakon"  belül (?)

0

janyka30
janyka30 picture

Sziasztok.
Ismét gond van a géppel sajnos. Ahogy említettem is több program ruhával gond nélkül lefutott nállam. Vissza került a tulajhoz, nála két program lement hiba nélkül majd a következő két program már problémás volt. Megállt a vége fele kb. és ezeket a hibakódokat dobta. Azóta újabb két program gond nélkül lefutott. Sajna ez kifog rajtam nem boldogulok vele, hogy mi okozhatja ezt. Nem tudok rajta mit megnézni. Amit leírtam azon kívűl a panelt is átforasztgattam illetve az összes kondit lefódobtam róla. A hibakódok amiket dob, tudom mit jelentenek viszont szerintem nem valós hiba. 

0

huszezres
huszezres picture

Üdv! És a tulajnál megint falba van bekötve a kifolyócső??????laugh

0

janyka30
janyka30 picture

Igen, falba van kivezetve. 

0

huszezres
huszezres picture

Akkor biztos hogy leürített a gép? Nincs dugulás a fali szifonban, vagy a falban?

0

Mosószaki
Mosószaki picture

Vizet leürítette időre?
​Centri program működik?
Profi háztartásigépszerelőnek írod magad.
Diagnosztizálj!

0

janyka30
janyka30 picture

Ürítés rendben, gépet átnéztem alaposan, hibát nem találtam, mindent amit lehetett kitakarítottam. Ahogy irtam, szerintem a centrizés nem valósult meg. Mikor ránéztem a gépre így állt meg, hogy az utolsó fokozat jelző zölden villogott. Ilyen jelenséggel még nem találkoztam, csak amikor pirosan jelzett egy vagy több led. Tesztet lefutattam, ott minden rendben volt a centri is. A profi az erős túlzás, a regisztráció során rosszul lett megadva, azt módosítom. Van bőven mit tanulnom. Indítottam egy újabb prgramot, meglátjuk mit csinál. Köszönöm a segítséget. 

0

ityvity
ityvity picture
*

Szia , tegyél bele ruhát , és tapasztalni fogod hogy centrizik e .

0

janyka30
janyka30 picture

Jogos. :) Először gyorsba ruha nélkül indítottam, hogy mit csinál, dob-e valami hibát, stb. mert nem tudok semmi konkrétat a gépről, előléletéről.Most ruhával megy, meglátjuk. Köszi.

0

Mosószaki
Mosószaki picture

Szénkefék?

0

janyka30
janyka30 picture

Az is rendben, szinte "újak" méretüket tekintve. Kompresszorral alaposan kiporoltam, jött bellőle rendesen a kefe por. Tacho értéke 61 Ohm. Csövekben nem volt semmi, szivattyú házban sem dugulás, piszok. Légcsapdába volt némi szennyőződés azt alaposan kitakarítottam. Fűtőbetét jó. Most ezekután indítottam egy újabb programot meglátjuk mi változik. Azért kérdeztem, hogy ez milyen hibára utalhat amit irtam, mert különösebb hibát nem találtam az átnézés során. 

0

Mosószaki
Mosószaki picture

Ha van benne "súly érzékelés", akkor nem centrizik ruha nélkül.

0

janyka30
janyka30 picture

A súly érzékelés az az lenne, amikor indítás után szakaszosan engedi a vizet a gép közbe a motor mozdít picit a dobon és úgy "számolja" ki? Vagy hülyeséget mondok?

0

Mosószaki
Mosószaki picture

Olyasmi.
A pontos logikáját nem tudom.
A motor áramfelvételéből számplgat.

0

janyka30
janyka30 picture

Sziasztok!
Ma négy program hibátlanul lefutott, szóval minden rendben. Valószínű a "hiba" ott volt, hogy ruha nélkül próbáltam ki először azért nem centrizett és azt jelezte. Köszönöm mindenkinek a segítő szándékot! 

0

Sponsored links