You are here

Fujitsu P17-2 monitor bedobálja az analóg-digitális választó ablakot, kikapcsolás után nem kapcsol be, csak ha áramtalanítva van

4 posts / 0 new
Last post
Samodai Géza
Samodai Géza picture

Tisztelt Mesterek!

Gondom van a p17-2 monitorommal, mert az utóbbi időben állandóan bedobja az analóg-digitális jelző ablakot. Ha a kezelő panelen kikapcsolom nem lehet visszakapcsolni, csak ha áramtalanítom a monitort és várok 10-20 percet. Ha a menün keresztül próbálom meg a videojelet beállítani akkor a menüpanel folyamatosan fut. Ugyanezt teszi akár analóg, akár digitális videokártyára csatlakozok.
Szétkaptam, de csak a panelekig, ott semmi látható alkatrészhibát nem találtam, a kondik sem púposak.
Bárelég régi a monitor, eddig semmi hibája nem volt. Kérdezem, hogy lehet e javítani, és ehhez kaphatok e SM segítséget, mert bár csak gépészmérnök vagyok, de az unokáimnak már több számítógépet összeállítottam, javítottam.
Előre is köszönöm Samodai Géza. 

Comments
tomirevesz
tomirevesz picture

Üdv.
Lehúzott gombsorral próbáltad? Lehet valamelyik átvezet...

File csatolás: 

2

bluemoon
bluemoon picture

Szevasz,
bizony átvezet, le kell csarelni a nyomógombokat. Ezen SM nem segít, csak csere. Én már próbálkoztam megtalálni a nyomógomb erratikus viselkedésének okát, mérem így is úgy is, meg szétszedtem, tisztítottam, ultrahang kádban isopropyl alkoholban mostam, akkor is csak átvezetett. Ennyi, csak csere.
üdv

1

varga jano
varga jano picture
*****

Üdvözlöm kedves Géza !
Az SM a rendezetlenek között van .
Üdv varga jano

0