You are here

Elin GES 3854 mosogatógép használati utasitás

6 posts / 0 new
Last post
cs_65
cs_65 picture

Sziasztok. Mégis nyitok új témát, az előző hsz-em, sajnos nem biztos, hogy jó helyre irtam. Sajnos máshol semmit sem találtam az emlitett mosogatógépről, igy ide irok, hátha tud még valaki segiteni. Nemrég vettem egy ilyen gépet, működik is minden ok, de fogalmam sincs melyik program mit jelent rajta, sehol semmi a neten, napok óta keresgetek. Valaki esetleg tudna segiteni. Köszi előre is.
ps. nem kell komplett utasitás, elég ha valaki meg tudja mondani milyen programokat jelentenek a számok a programátoron

File attachment: 
Comments
varga jano
varga jano picture
*****

Szia !
Nekem a böngésző ezt dobta fel (?)

File csatolás: 

0

cs_65
cs_65 picture

Köszi! Van benne némi logika, mégha nem is ehhez a géphez irták. A napokban majd tesztelem és leirom mi az eredmény.

0

kipcsak
kipcsak picture

Ha a teljes elejéről tennél fel képet az jó lenne, de ha csak ez van rajta akkor értelem szerűen a számok emelkedése a mérvadó. A 4-es programot nem tudom hova tenni, de próbáld ki mindet és figyeld meg ha van annyi időd.

Ha az 1-3-ra teszed akkor gondolom a 0-án végez. Próbáltam én is keresni de semmi, talán ha te megfigyeled akkor hasznos lesz másoknak,

0

cs_65
cs_65 picture

Az lesz. Van amolyan kéziműszerhez csatlakoztatható hőmérő szondám, majd mosás közben benne lesz és legalább az kiderül, melyik milyen hőfokon mos. Jelenleg nincs kéznél, de pár nap múlva itt lesz és majd méregetek, meg mérem az időt, melyik mennyi idő alatt végez ...a semminél ez is jobb.

0

kipcsak
kipcsak picture

Dehogy nem, az eredmény ide leírod és már megtalálható lesz a világban. Esetleg egy közeli "testvérére" ha rákeresel talán segítene. A mosógépekből kiindulva az 1-es a leghosszabb, de ezt ne vedd készpénznek.

Ez tetszik. "A termék hibás, és a kézikönyv nem nyújt megoldást? Menj egy javító kávézóba, ahol ingyenesen javítják."

https://translate.google.com/translate?hl=hu&sl=de&u=https://manuall.de/...
Hátha.

0