You are here

Thomson 32WM402 ETC210SN?/Ez is megoldva/

10 posts / 0 new
Last post
sandorverten
sandorverten picture

Sziasztok!
Megint egy kérdés!
Az említett crt-s tv az produkálja, hogy hálózati kapcsolóval bekapcsolva 1-1 led felvillanást produkál. de innentől semmi.Még nem bontottam szét, borzalmasan nehéz, az én repedt vállam meg nem bírja. Az innen letöltött manual szerint ez valami timer,vagy hasonló lezárása lehet.Szerintem nem,de jó lenne tapasztaltabb KOLLÉGÁK segítségét kérni, ők mit mondanak erre.A távszabályzót nem leltük meg,Nekem van egy hagyományos,nyílván tx807-hez való,nem tudom ezzel menne-e?
Nagyon megköszönném a segítséget,ha mód lesz rá.
Üdv:Sándor

Comments
kipcsak
kipcsak picture

Pedig valakinek szét kellene bontani, mert táp hibás.

0

sandorverten
sandorverten picture

Szia!
Igazad van, valakinek aki én leszek,csak ha valamit elnyomtak a meg nem talált távszabályozón, ne kínlódjak hiába!Szerintem te is így volnál,mert feleslegesen ne dolgozzunk,ne menjen az időnk,vagy nem?Mert az idő pénz,legalább is most nálam.Azért felkészülök kondik térén rendesen,mert a készenléti táp megy,majd a többi...Bár ki tudja,hogy az ördög merre bujkál::)))) Senkire nem haragszom,ha...
Kösz,hogy elolvastál:Sándor

0

vadmalacka
vadmalacka picture
*

Hi!

Esetleg kölökzár??

0

sandorverten
sandorverten picture

Szia!
És ez?Hogyan?Vasárnap megyek, addigra jó lenne valamit az agyamban frissíteni.Gondoltam valami zárra, csak nem találják a távszabályzót.
Minden megoldás érdekel és kipróbálom,a megoldást leközlöm.
Üdv:Sándor

0

kipcsak
kipcsak picture

Minden zárhoz beindul a TV, utána vagy lehet nézni vagy nem.

1

vadmalacka
vadmalacka picture
*

Érti valaki, mit hablatyol itt citi???

1

vadmalacka
vadmalacka picture
*

Hi!
Ha gyerek zár, akkor a stby led villog és nem indul.
Kéne hozzá távi...Az 1 gombot hosszan kéne nyomni.

0

sandorverten
sandorverten picture

Szia! 
Vittem távit, próbáltam az 1-s gombot,most már 1-1-5,tehát 25-t a villogás.Ez,ha jól olvastam az5v hiánya.Na mindegy tulaj öreg,vesz egy "lapostévét".Ez biztos jobban bírja címmel,pedig,ha tudná.....Mindegy, szerzek egy barátomtól autót és hazaviszem, megjavítom magamnak, mert én nem bírom ezeket a "laposakat"!Ja,és viszem a barátomat is,mert nemigazán jó a jobb kezem, majd ő erőlködik és megissza a sörömet.smileysad Én meg javítok.Virág szimbólumot nem tudok berakni, remélem nem emlékszem rosszul!VAGY KEVEREM A SZEZONT A FAZONNAL?
Kösz:Sándor

1

vadmalacka
vadmalacka picture
*

yes

0

Sponsored links