You are here

WHIRLPOOL WBC 3C26 X túltőlt

7 posts / 0 new
Last post
ityvity
ityvity picture
*

Üdv mindenkinek . program indítás után 4-5 másodpercre kigyullad a piros csap az előlapon , de a víz megy bele tovább . Az átfolyásmérő pörög , a reed csőn mérhető a változás és mikor 10-12 cm magasságba áll a víz , zár a mágnes szelep , szerintem időkorlát hatására . Egyéb szint szabályzót nem találtam benne , de amit furcsállok , a keringető meg sem moccan .
ismeri valaki ezt a jelenséget , vagy van a kettőnek köze egymáshoz , vagy csak a vezérlőnek nincs infó hogy van benne víz és nem indul a keringető .Valami ötlet ?

Comments
Botesz
Botesz picture

Szia!Dobd ki belőle a reed et és az újat a panelre vízszintesen forraszd be!utána jó lesz!Ha mégse akkor vagy túl sok az impulzus és elszámol(csapon zársz egy felet)vagy le van dugulva a labirintus és nem tölt időre fel. Meg azért nézd meg hogy a panelig el megy e a reed kontakt.

0

ityvity
ityvity picture
*

Köszi , a gépet nem hoztam be , reed csövet kicserélem , de a lassú töltés elképzelhető , mert a labirintusban elég gyenge a pezsgés , bár nagyon szép tiszta és vízkőmentes , és a csak 3 éves a gép .

0

Botesz
Botesz picture

Hát amúgy is nagyon lassan tölt,le van fojtva.

0

varga jano
varga jano picture
*****

0

ityvity
ityvity picture
*

Köszi szépen , ez nagyon jó , csak ez a dög jó megszívja magát vízzel azt utána semmi sem történik . Nincs hiba kód . Hajlok rá , hogy minden jó és soft. hiba .
Tudja valaki hogy működik ezeknél a frissítés . Valami ilyen kártyát árulnak hozzá :
https://www.spareka.fr/pieces_detachees_electromenager/lave-vaisselle/wh...
Másodig sorban a
Card buc3c26x 32kb 30100171001 C00496874
Kel ehhez még valami cél eszköz
Panelt nem szedtem még ki a helyéről .

0

varga jano
varga jano picture
*****

Szia!
Légy oly bájos és kapd ki a panelt !
Órás nagyítóval nézd át!
Jano

0