You are here

Mono Lézernyomtató vásárlás, de milyent ?

20 posts / 0 new
Last post
AzzA
AzzA picture
*

Szia,

Sajnos kimúlt a régi HP nyomtatóm, ezért vásárolnék egy másikat.
Két típust néztem hirtelen, Brother HL-1110E és vagy Xerox Phaser 3020V_BI 
Van valakinek ezzel a kettővel tapasztalata?
Tud valaki ajánlani hasonló kategóriában mást ?

Köszi.

Comments
Inhouse
Inhouse picture
*

Szia!

Brother HL-1112E nyomtatónk van pár éve. Nagyon keveset nyomtatunk, még nem volt toner cserélve benne. Windows 8.1 64bit-en használjuk. A szempont annyi volt, hogy a legolcsóbb lézer nyomtató legyen. A tintasugarasok beszáradnak, színes nem kell. Tavaly megpucoltam, mert a hengerre feltapadtak apró kis darabok és ez meglátszott a nyomaton. Gombnyomásos tisztítás nem játszott, hát szétkaptam és leszedtem mindet. Azóta szép a nyomat megint. 15000Ft volt talán, annyit mindenképpen megért. A gyári toner és henger ára vetekszik a komplett készülékével.

0

Mosószaki
Mosószaki picture

Szia!
Írtam neked privit!

0

morgo
morgo picture

Szia!
Nekem a Brother 1110 nagyon nem vált be. Tavasz végén vettem, az egyik szekrényben foglalja a helyet. Beruháztam egy Xeroxra, nagyon meg vagyok elégedve vele. Nyákkészítésre használom, a Brother képtelen volt egyenes vonalat nyomtatni, és a fedettség sem volt jó. Persze ez típusonként változhat.

0

rainbow555
rainbow555 picture

Szia!

Melyik típus vált be?

0

morgo
morgo picture

Szia!
Xerox Phaser 3020. Kizárólag annyi bajom van vele, hogy a "Direct WiFi" nem akar rendesen működni, ezért telefonról kissé bonyolult a nyomtatás. Otthoni hálózathoz kapcsolódik, tehát használható, csak így kicsit bonyolultabb. A direct wifi is azért nem megy, mert nem találok hozzá telefonos appot. Amik vannak, azok meg nem támogatják ezt a típust. Nem nagy gond, úgyis pc-ről, usb-kábellel használom gyakrabban.

Üdv: morgo

0

párdi
párdi picture

Szia ,
Brother Hl-1210 es van ,szerintem nagyon jó ,elég gyors ,wifiről is nyomtat,olcso a toner. stb.

1

AzzA
AzzA picture
*

Pontosan ezt a tipust vettem.
Brother HL-1210WE
Brother HL-1222WE

Azt csinálja amire kitalálták, nyomtat rendesen, telepítése 3 kattintás USB-n wifi-n egyaránt.

 

0

pika75
pika75 picture

Szia. En tiszta szivbol egyiket sem tudom javasolni. Mindketto uj generacios nyomtato, arra vannak kihegyezve, hogy ne tartson soka. Amit igazan tudok ajanlani, egy Hp Lj 1022. Win 10-re is van driver, a toner nagy, nincs semmi nyugje, olyan mint egy igaslo.  Ez persze mar csak masodkezbol kaphato, de az emlitett 5 lap/ho volumennel nem tudom megeri-e neked egy uj nyomtatot venni? Amugy a Hp 1100-al mi lett?

1

AzzA
AzzA picture
*

Ismerem a 1022-t valóban jó nyomtató, viszont használtan 15.000Ft, újan meg 35.000Ft körül láttam.
15.000Ft -ot egy használt kitudja milyen nyomtatóért nem adok ha 25.000Ft-ért van új garanciával.
Mi lett a HP1100-al ?  elég halvány volt egy sávban a nyomtatás és szokás szerint megráztam a tonert kicsit... azóta a szélén finoman ereszt.
A másik, mert kettő van :) a fixáló fűtés elromlott. (Egyszer ami a fűtésen van transfer fólia kiszakadt, vettem helyette újat, csak olyan hirtelen szedtem szét, hogy nem figyeltem a fűtésre, és persze össze lehet szerelni igy is úgy is. Nekem úgy sikerült..... szóval a fűtés kuka lett. Amúgy jó a nyomtató.

0

Kalex
Kalex picture
*****

Szia!
A Brother jó választás. Mostanában (tavaly) vettem kettőt. Napi hasznàlatban van. A toner elfogadható áru. A másik általam kipróbált és megelégedettsèggel használt a Kyocera. Az irodámban az megy 3 éve.

Kalex

1

bencsi01
bencsi01 picture

Szervusz!
Ebben a kategóriában - normál nyomtatási igényeket figyelembe véve - elsődleges a gazdaságosság, s ha nem tervezel távolabbra akkor, hogy a gépen futó operációs rendszert maradéktalanul kiszolgálja.
György

0

lcsaszar
lcsaszar picture
*

Brothereket nagyon dícsérik más fórumokon. Nekem régebbi Xerox Phaser van, elégedett vagyok vele. Ami manapság már fontos: tudjon wifit (vagy minimum Ethernet legyen rajta), és mennyibe kerül a kazetta. Esetleg fontos lehet, hogy tud-e kétoldalas nyomtatást.

Üdv, lcsaszar

1

AzzA
AzzA picture
*

Szia,
Jobbára én is a Brother fele hajlok, mert a Xerox-nál nem tiszta a leírás.Azt írja a felbontás 600x600, kicsit lejjebb meg hogy "Az akár 1200 × 1200 dpi felbontású szöveg és grafikai elemek jelentős vizuális hatást adnak a fontos nyomtatási feladatoknak." Persze ez csak egy leírás a boltból, de utána kell néznem majd jobban.

MIndenképpen valami relative olcsó nyomtatóban gondolkodom, nincsenek nagy igények mert a nyomtató a gép mellett van, kicsi legyen, jó legyen. wifi eddig sem volt a nyomtatón, nem is látom értelmét ha egy 50cm-es kábel elér a nyomtatóig. Telefonról meg bivajba...-ról nem fogok idenyomtatni. A nyomtató használati sűrűsége talán a 5lap/hónap.
MIndent összevetve egy HP laserjet 1100 -at kell pótolni. Amit ezzel meglehetett oldani, azt kell megoldanom ezután is. Egy igény lenne, hamár új, hogy tudjon 600x600- nál jobb felbontást.

Szóval ennyi feladatra keresek nyomtatót, ha van más tipus, és hozzá tapasztalat ami ezeknek a kritériumoknak megfelel, az érdekelne.

0

Kalex
Kalex picture
*****

Szia!
A WiFi, valóban nem èletbevágó, de a LAN szerintem szükséges. Én speciel elég gyakran nyomtatok telefonról és tabletről. Ebben a Brother igen jó. Neked elég egy belépő szintű készülék.

Kalex

0

csakyt
csakyt picture

Szia
Közel 15 éve van meg a Lexmark T630-as nyomtatóm. 21000 oldalas patron van benne és amióta megvettem, szinte napi szinten nyomtatok, és még mindig van benne anyag. Percenként 30 lapot képes nyomtatni,ami nem igazán mondható lassúnak. Igaz, méretes darab, de hibátlan. Ha még egyszer nyomtatót kellene vennem, tutira ismét ezt vennék.
 Tibi

0

Onionshed
Onionshed picture

Igaz.Nekem 2 is volt ,de ott hagytam a régi cégemnél.

0

pika75
pika75 picture

Szia. Hat, ez a T630 mar eleg koros darab. En nem tudnam ajanlani, legfeljebb ha napi 1000 lapot kellene nyomtatni, es erosen korlatozott keret lenne ra. Kulomben annak idejen kituno nyomtatok voltak, egy nyugjuk volt csak, hogy csippet kellett bele tenni. Udv.

0

bencsi01
bencsi01 picture

Szervusz!
Azt csak hiszed. Ma már olyanok nincsenek.

1

Guest
Guest picture

És a nyitóban említett kettőről tudsz valami érdemlegeset?

0

Sponsored links