You are here

SAMSUNG GALAXY A6 SM-T585 TABLET MINTA FELOLDÁSI PROBLÉMA! / MEGOLDVA /

23 posts / 0 new
Last post
service58
service58 picture

Sziasztok!Ötletet szeretnék kérni, Rokonság gyermeke mintával tette biztonságossá a tabletet és elfelejtette a feloldó mintát, próbáltam factory resetet, ahol közölte is,hogy , hogy szükség lesz az Email-kódra, de sajnos az újra indulásnál ismételten kéri a biztonsági mint afeloldást,vagy Email cím-kód, amit sajnos szintén elfelejtett a kis Ördögfióka! Sammobilról letöltöttem a hozzávaló romot,Odinnal fel is raktam, újra telepítette magát , de indulásnál újból kéri a mintát, vagy Email-kód.Van ötlete Valakinek,esetleg tapasztalata,hogyan lehetne újra használni ezt a csodamasinát?Előre is Köszönjük az ötleteket!

Comments
Mosószaki
Mosószaki picture

Szia!
 A mintához van pin kod is. Azt is elfeledte????? 
 Másról be tud lépni a google fiókjába? Ha igen, akkor ki kell a készüléket tiltani abból a fiókból. Utána kell resetelni. 
Akkor elvileg új goole azonosítót lehet létre hozni. Ehhez majd kell papír meg toll!!!!!!!! 
Ha ez sem megoldás, akkor főzött rom vagy nagykalapács.
Sok sikert! 

0

service58
service58 picture

Szia! Köszönöm válaszod! Érdekes, mert pin kódot nem kér! Sajnos se az Emailt, sem a kódot nem tuja már, így másik eszközről sem tud  belépni a fiókót törölni! Főzött romomot honnan tudnék letölteni? 

0

Mr._V.
Mr._V. picture

Nem főzött rom kell hozzá, hanem FRP Unlock. (MTK esetében a FRP partíció törlése.)
A FRP partíción van tárolva a mailcím, amivel annó elsőként el lett indítva. A feloldás egy USB kábeles megoldás. Nagyon sok féle program van hozzá, én talán 5 éve használtam utoljára (sikeresen). Tehát típusfüggően meg kell keresni az adott típushoz kiadott FRP Unlocker nevű programot (vagy egy szervizprogramot hozzá, ami ezt is tudja) és Bootloader módban pár másodperc után feloldódik.

2

service58
service58 picture

Nagyon szépen köszönöm válaszod! Megpróbálom ezt a módszert, remélem sikerülni fog! 

0

Mosószaki
Mosószaki picture

Ezt látod nem tudtam. 

0

service58
service58 picture

Sajnos a nagy biztonság ide vezet, hogy vagy eldobid, vagy fizetsz, vagy negküzdessz vele! Ilyen védelem még nem nagyon volt, de úgy látszik erre kell felkészültünk! 

0

Mr._V.
Mr._V. picture

5-öa droidtól van ilyen tudtommal (de tévedhetek), az 5.1-esemnél is van már FRP partíció... csak én google mentesen használom a készüléket, így "fiókom" sincs rajta, tehát engem nem érint, másrészt 1-2 havonta készítek biztonsági mentést, így ha valami nagyon elszállna, akkor van miből pótolni.
A lezárás ellen pedig én az Unlocker nevű programot használom, ami azért kell, mert pl a wifree megköveteli, hogy kóddal legyen lezárva a készülék, de én meg lusta vagyok irogatni, így 1x bekapcsoláskor kell csak megadni és a program a későbbiekben feloldva tartja. A saját kódom pedig 6-8 variációs azonos alapokra épülve, így tuti soha nem felejtem el, csak van, ahova csak szám kell, van ahova szám és betű, van ahova nagybetű is, van ahova még specális karakter is, vagy x hosszúság, így muszáj hogy több legyen, de a büdös életben nem felejteném el azt a jelszót, amit én magam adtam meg.

Szóval a gyereknek jócskán jár a fejmosás... és pl. telefontól eltiltás, ha már egyszer nem ért hozzá. Előbb tanulja meg használni és csak utána kódolja le!

2

Jaca
Jaca picture
****

Szia!

Unokám is megtalálta a telefonon az összekötős játékot...  Az sem volt egyszerű móka.

0

Mr._V.
Mr._V. picture

Léteznek már programok, amikkel rejteni lehet dolgokat a készüléken és csak jelszóval lesz hozzáférhető. Vagy egy ilyet érdemes használnia annak, aki kiadja a kezéből a telefonját, vagy esetleg Multiuser programokat használni (2nd line, Parallel Space, stb.) és azokban tárolni a fontos dolgokat, vagy épp a játékokat, így a listákban pl. nem szerepel játék, csak pl. a Parallel Space, de ha az meg lesz nyitva, akkor ott elérhetőek a játékok.

Szóval sokféle trükk van, de a legegyszerűbb (mert a mai világban már a telefon annyi magánéleti részletet tartalmaz, mint egy alsógatya), hogy az ember nem adja ki a kezéből a készüléket még családtagnak se.

3

service58
service58 picture

Teljesen igazad van, csak az a bajság, hogy nem minden szülő gondolkodik úgy, mint Te vagy én! Csak most a rokonságban vagyok a szenvedő alany! Hétvégén megpróbálom letölteni ami kell hozzá, aztán próba! Nagyon szépen köszönöm Nektek a segítséget! Ha elakadok, akkor írok majd! Szép Estét mindenkinek! 

0

service58
service58 picture

Sziasztok ! Sikerült feloldani a Samut!FRP unlocker progival, 25 dollár befizetésével, NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM NEKTEK A SEGÍTSÉGET !lEGYEN NAGYON SZÉP NAPOTOK !

1

Josi
Josi picture

Szia!

Azt lehet tudni i a program pontos neve és honnan lehet letölteni?

0

Guest
Guest picture

0

Josi
Josi picture

Ismerem a google keresőt. cheeky
De engem az érdekel, amit a kolléga használt.

2

Mosószaki
Mosószaki picture

Szia!
Egyszeri alkalom vagy megvetted a programot?
25 dollár ak kb 7500 ft.
Ha megvetted, akkor itt a közösségben kollegitási alapon mondjuk 1000 forintért segíthetnél a feloldozgatásban, ha valaki rászorul.
Tippem szerint 1 év alatt vissza kapnád a befektetésedet, még eközben a többi hasonló cipőbe szorult kollégának is tudsz segíteni.
Szerintem ez egy nagyon tisztességes dolog lenne, hisz nem mindenki szánna rá 25 dollárt, de egy ezrest mindenkinek megérne.
Rád meg nem lehetne rád fogni, hogy üzletelni akarnál ezzel.

0

service58
service58 picture

Sziasztok! Ez egy alkalomra szóló akció! Az oldal : HARDVER. Info. Itt megtaláltok mindent, segéd programot és magát az unlocker progit is. A feloldás csak a készülék IMEI száma alapján működik, s amint befizetted azonnal kapod ugyanarra az oldalra a felhasználó nevet-kódot. Ezek nélkül nem tudsz mit tenni! Nagyon okosan ki van ez találva! Ha azt nézem, hogy 6500 Ft ba került, így nem kell drága 60-100 ezer forintos eszközt eldobni! Ha jól tudom, akkor hivatalos üzletben is kb. 8-10 ezerbe kerül a felodlása. Röviden ennyit tudtam segíteni! Legyen Szép Napotok! 

2

Josi
Josi picture

Köszi, de ezzel nem mentem semmire.
Ilyen oldal, hogy hardver.info nem létezik.
Nem tudnád az oldal pontos linkjét betenni?

0

Mosószaki
Mosószaki picture

Oks..
Kitalálták nagyon. 

0

service58
service58 picture

Igen! Sajnos minden a pénzről szól már, semmi másról,
​​​​​​! Nincs már az, hogy segítek-segítesz, teljesen átfordult ez a világ! Hol annak a régi idők, patchek, törések, jelszó, titkos kódok! Minden elmúlt, csak a pénztárca maradt, persze, ha van benne forint! Nagyon elromlott minden! Jó Éjt Nektek! 

0

Mr._V.
Mr._V. picture

Nem kellett volna elkapkodni, mert a fizetős mindig az egyszerű módszer amatőröknek, akik inkább fizetnek. A kicsit bonyolultabb, de ingyenes módszer, hogy az ember jó 2-3 órát szán a keresésre és megtalál egy PROGRAMOT, amit INGYEN letölt és az IMEI megadása nélkül a készülékből USB-n olvassa ki az adatokat és számítja ki vagy törli ki a lezárást.

Én valaha nagyon régen fizettem 1x készülék függetlenítésért, de ez 20 éve volt már és 1x pedig egy firmware-ért durván 1000Ft-ot, mert azt tényleg nem lehetett 1 hét alatt se megtalálni más forrásban. De ilyen GSM programokból sok forog a neten, így pl. feltört "box" programok is, azaz nem kell hozzá box, csak a készülék. Ilyenből sikerült egyet megszereznem, ami szinte mindent tud, talán ilyesmire is jó lehet. A korábbi FRP lock feloldáshoz pedig egy flasher/editor/unlocker (tehát sok funkciós) program elég volt, amit az adott típushoz adtak ki.

Szóval szerintem pénzkidobás volt, de ha sürgős volt, akkor érthető. Általában a keresőkben a 40-50 találat utániakat érdemes megnézni, mert az első oldalakon csak reklám, átverés, lehúzás szerepel, mert ők aktívan hirdetik magukat, hogy 1-2 oldalon keresztül csak fizetős megoldás legyen látható... így az átlag ember fizet érte, mert nem megy el a sokadik oldalra, vagy netán GSM fórumokra (mobilism.org, 4pda.ru, forum.gsmhosting.com, ...). Ez már így alakult, szó szerint "tanulópénz" volt. De legközelebb inkább keresni kéne.

0

service58
service58 picture

Mr.V. szia ! Teljesen igazad van, csak mint írtad az a valamikori, az kb.20 éve volt,nos az utóbbi időben a multik nagyon kitalálták azt,hogy ne hogy már ingyen sikerüljenek dolgok!kutakodtam én is rendesen, DE mindig csak fizetős multinál,vagy fizetős más oldalakra kerültem,nem tudjuk már megúszni, holmi házi patikákkal  a megoldásokat!Ha véletlenül tudsz segíteni nekünk esetleg valamilyen általad talált és ingyenes megoldást,nagyon szívesen várnánk segítő ötleteidet,vagy progikat !
További szép estét kívánok mindenkinek!

2

Mr._V.
Mr._V. picture

Érdemes több külföldi fórumon jelen lenni... bár már sok régi anyag nem él, de még mindig vannak kincsek ott.
Jelenleg egy GSM Box Crakced változatom van, ami talán 10-12 programot ölel magába egy indító felületen. Ebből Win764bit-en talán a fele az, ami működött. Van benne univerzális program is, ami MTK-t tud falshelni, menteni, feloldani, stb. (legalább is MTK-n teszteltem), de vannak benne egyéb más márkák is. Fontos, hogy ezekhez kell a készülék is, tehát USB-n dolgoznak, nem pedig egy kódot adnak, amivel fel lehet valamit oldani.
Ez a program csak 1, de emellett vannak különálló programok is készülékenként.

Pl. itt egy fórum, rajta az a program INGYEN, ami valószínűleg jó lett volna a kérdezőnek:
https://flash-firmware.blogspot.com/2020/12/samfirm-tool-v133-by-mahmoud...

Mivel Samsunghoz való és FRP-Lock-al is elboldogul a kép alapján, de nem próbáltam, hogy milyen típusokat támogat.
Érdemes ezen az oldalon további programok közt kutakodni, de a többséghez BOX szükséges (HW kulcs). Ehhez talán pont nem.

0

Sponsored links