You are here

fordító használata EDGE böngészőben.

7 posts / 0 new
Last post
zoltan35
zoltan35 picture
*

Sziasztok!
Valamit nagyon elbénázok.. nos arról van szó, hogy többszöri nekifutásra sem járok szerencsével. Chrome fordítónál ugyebár simán ki tudom választani, hogy az adott oldalt fordítsa le és ha netán nem jól ismerte fel az eredeti nyelvet, akkor "manuálisan" ki lehet választani. Edge esetén viszont csak azt a lehetőséget találom, hogy milyen nyelvre fordítsa.. tehát ha mondjuk az oldal nyelve angol (ezt ismeri fel a fordító) de vannak kínai mondatok is, nem tudom lefordíttatni. 
Ismeri esetleg valaki a megoldást?
Köszönettel: Kiss Z.

Comments
zoltan35
zoltan35 picture
*

Sziasztok!
Nos "kiokoskodtam" valamit jobb híján. Maradjunk a már említett példánál: tehát adott egy oldal, ahol angol/kínai nyelv vegyesen található. Rákattintva a "fordításra" angol nyelvet veszi alapul és fordítja magyarra. Ha ott ilyenkor a cél nyelvet angolra állítom, egész oldalt arra fordítja (kínai szöveget is) és utána magyarra állítva, fordítja az egész oldalt magyarra.
Vagyis nem annyira bonyolult, de nem is egyszerű mint a chromban. Persze úgyis elsősorban ez utóbbit használom, csak érdekelt a dolog, mert párszor (kísérletezési okból) át tévedek a másikra. 
Üdv, Z.

0

Jaca
Jaca picture
****

Szia!

Linkelj légyszíves egy ilyen oldalt, hadd nézzük meg!

0

SzBálint
SzBálint picture
****

szia: ezt szoktam  használni WIN10-hez, Chrome-hoz

https://www.google.com/search?sxsrf=ALeKk00HIpOq9JcUkRA8kuFL_UYaDP0DJw%3...

Bálint

0

szoke
szoke picture

Szia!

Legegyszerűbb megoldás, ha normális böngészőt használsz!

0

gbenyov
gbenyov picture

Haha-ezt úgy értsed: se bing se edge?

0

Jaca
Jaca picture
****

Szia!

Nyitsz egy fordító oldalt ( https://translate.google.com/ ) , a bal oldalra bemásolod a linket, és kiválasztod a forrásnyelvet. Utána pedig megnyitod a jobb oldalon megjelenő linket.

0