You are here

NDK minigrill fűtőbetétet keresek

6 posts / 0 new
Last post
kissi
kissi picture

Sziasztok!

Keresek az NDK minigrillbe fűtőbetétet (az eredeti 666 W-os volt :) ! )  új (elfekvő) vagy használt állapotút ármegjelöléssel !

 

 

File attachment: 
Comments
kissi
kissi picture

Köszönöm a segítő hozzászólásokat, egyelőre sikerült vennem egy használt fűtőbetétet, remélem kibír még pár évet, a miénk 40 évig húzta közepes használati gyakoriság mellett :) !

0

zsugori
zsugori picture
***

szia
cseh mini grill kovopodnik mg-1

2

vision61
vision61 picture

Szia!
Pl. emiatt is vettem hozzá inkább új fűtőszálat. Én is csak ilyen ütött-kopott leharcoltakat találtam, jó drágán, ami lehet hogy működik még néhány hónapig.
Inkább bevállaltam egy kis mértékű átalakítást, ez több mint két éve volt, még hibátlan.
(Amikor én vettem a fűtőszálat, még olcsóbb is volt, így többet is vettem tartalékba.)

1

vision61
vision61 picture

Szia!
Ha nem kapsz eredetit, akkor javaslom ezt:
https://www.vrec-co.hu/Futobetet-grill-mini-univerzalis-600W
Mi is szinte napi szinten használjuk ezt a jó kis készüléket, de amikor tönkrement a fűtőszál, én sehol nem találtam hozzá. A linken lévőt vettem meg, a hátlapot egy kissé át kellett alakítani.
Az új fűtőszál kivezetései éppen elférnek a régi "vasaló csatlakozóaljzat" dobozában, így én fixen bekötöttem egy háromeres, öntött villásdugós vezetéket.

2

kissi
kissi picture

Szia!

Láttam hasonló betétet, de annak nagyobb volt a "lábtávolsága" :) ! A fűtőbetétet hogy tudtad rögzíteni ? Úgy látom az eredeti rögzítése valami "szorító peremezéssel" történt, az újat, hogy lehetett beapplikálni ?! Ha nem gond, töltenél fel pár képet, mert ha megint elromlik, akkor szívesen átalakítanám :) !

 

Köszi a segítséget!

0