You are here

Internetes vásárlás előtti kérdés. LEZÁRVA.

17 posts / 0 new
Last post
Billentyűs
Billentyűs picture

    T. Fórumos Kollégák!

A következő hirdetést találtam, amely kedvező áron kínál 100 MHz-es 2-4 sugaras oszcilloszkópot más ajánlatokhoz képest, Úgy tűnik Dél Koreai hirdetés. Volt már részem félresikerült rendelésekkel, 1,5 hónap után láttam viszont a befizetésem, Szerencsére a PAYPAL visszaszerezte, de sok angol nyelvű levelezés, képek küldése, egyéb után rendeződött. Most azért tájékozódok a kollégáktól, mi az esélye a sikeres vásárlásnak? Az oldal elérhetősége:  

https://www.bthmd.top/products/super-phosphor-oscilloscope?fbclid=IwAR1d...

     Előre is köszönöm a segítséget, 
     
              üdv.

Comments
lacoka
lacoka picture

0

PElek
PElek picture

Ha egy 150eFt körüli terméket 9eFt-ért megkapsz, te egy nagyon szerencsés ember leszel.
És ha ez igy lesz, a vámon nem lesz egyszerű átszuszakoltatnod.
 

0

uniman
uniman picture
***

Nyomozzunk!: Az ügyfélszolgálat emailcíme után...rögtön látni, hogy valami nincs rendben!
"A kétes oldalak közé soroltuk ": 
 https://de-reviews.com/urxeb-store/
Több újonnan létrehozott webáruház leple alatt is nyomulnak...: https://ad-scams.com/same-contact-information/urxeb-store
Ez is a szájberbűnözés egyik "alfaja" !

Itt a lista: HpjpnStore, WevnnTop, PutecTop, WqkxStore, DivqStore, Phsl, WbkokTop, ZancvTop, GzsqtTop, MgfgpkShop, EframShop, LmwipTop, ThsowTop, DivcebTop, BiayvaShop, MmsyStore, GskrddTop, HzevwTop, BmizStore...és még bizonyára lesznek továbbiak is.
 
Én meg nemrég ezzel a webáruházzal találkoztam(pontosabban egy ismerősöm): https://elektrotanya.com/content/webaruhazelektromos-kerekpar
Vennék is egyet ezekből...de jó lenne nem a saját káromon megtanulni a leckét. smiley 
Ezért még a rendelés előtt kérdezek!  /Persze nem rendelem...még a Paypal fizetési lehetőség ellenére sem!/

Javasolnám a topikcímet átírni egy gyűjtő topikra (pl.: "INTERNETES VÁSÁRLÁS ELŐTTI KÉRDÉS" ), mert hamarosan több ilyen olcsó árakkal csábító (hamis) pénzlehúzós weboldal fog felbukkanni a neten...és bizony jobb lenne már a rendelés előtt tisztán látni!

 

1

Billentyűs
Billentyűs picture

    Hello Uniman!
Köszönöm a tájékoztatást. A  PAYPAL vásárlás garancia a visszafizetésre, de sok idő, levelezés árán. Volt már rá példa, hogy általuk rendeződött a vásárlás. Addig viszont 1,5 hónap is eltelt.

       üdv.

0

Julian
Julian picture

Csodák sajnos nincsenek.
Nagyon gyanús, hogy több terméket is azért adnak olcsón, mert bezárt a gyár.
Ebben a pénzéhes világban ez nem jellemző. Mindenből kisajtolják a lehető legtöbbet.
És már el van adva több, mint 1000 darab.

Nemrég belefutottam egy átverésbe.
A képek stimmeltek, az eredeti ár nagyjából.
Az oldal jól nézett ki.
Aztán nem kaptam semmit.
Mikor megreklamáltam paypal-en keresztül, akkor gyorsan küldtek valami kínai hamisítványt. Köze nem volt a képekhez és az eredeti termékhez.
Mondjuk az árát még így is éppen megérte, amúgy meg Kínába küldhettem volna vissza, mikor országon belül történt a feladása.
Viszont ez nem ilyen jellegű használati termék volt.

Azért kíváncsian várom, aki vásárolt, mit fog kapni.
Remélem nem felejti el itt megírni!
 

0

Billentyűs
Billentyűs picture

     Hello Julian!

Volt már probléma abból, hogy vettem valamit, 2 héten belül megküldték expressz küldeménnyel, csak éppen nem a kért tárgyat. A PAYPAL visszaküldette a terméket, kifizették a befizetett teljes árat, a kiszállítási árral együtt, utána a postai feladás árát is, de közben eltelt 1,5 hónap.

     üdv.
 

0

Istvan-lab
Istvan-lab picture

Szia

9.000 Ft-ért ? Viccelsz ? 
Ezt te komolyan elhitted ?
Na ne máááár .....

Ez nem E-bay
Ha ezt benyalod nagyon nehéz lesz vissza kérned a pénzt.

1

lapatnet
lapatnet picture
*

Üdvözlet!

Az oldalt 2021. januárban regisztrálták, a tulajdonosa kínai. Szerintem adathalász oldal. Az árak több pénznemben is irreálisak. (I5 számítógép 120GB SSD-vel 9000Ft, komplett szerszámkészlet 5000Ft...)

0

pisti70
pisti70 picture

Szia!
Én rendeltem 2 db-ot, nemtudom....... 

0

Billentyűs
Billentyűs picture

   Üdv. Pisti!

Még folyamatban van, azért nem tudod?

        üdv.
 

0

pisti70
pisti70 picture

Szia!
Igen,már lassan egy hónapja,hogy megvettem,de még nem érkezett meg.Az egyiket a barátomnak szántam,a másik marad nekem.3 oszcilloszkópom van,de kíváncsi vagyok erre.Egyenlőre reménykedem.

0

SzBálint
SzBálint picture
****

szia: Távol-Keleten  január hónapban hosszabb vallási ünnep/szünet van, ez is oka lehet a késésnek

Bálint

1

Billentyűs
Billentyűs picture

Pisti!
Ha PAYPAL igénybevételével vásároltál, akkor van esély rá, hogy visszakapod a pénzt, ha nem küldenék, ha nem ,akkor elveszett a pénz. Elérhetetlenné válnak. Remélem, küldik a műszereket, ha megkaptad, jelezz kérlek! 

             üdv.

0

pisti70
pisti70 picture

Ok, jelentkezem! 

0

bluemoon
bluemoon picture

Szevasz,

én is jó ideje gondolkoztam azon, hogy vásárlok 1 ilyen hasonló skópot, persze nem ennyiért. Döntő volt az, hogy a kolegám akinek nagy cége van amely gyárakban tartja karban a szerkezeteket. Hozott 1 HAMEG csodaszkópot. A bemeneten mérés közben átugrott 1 szikra. Működik de bármely méréstartományban 1 beosztásnyit hazudik. Szétkaptam, csodálatossan megtervezett szerkezet, gyönyörű aranyozot minden csatlakozás, egyszerűen lenyűgözö. Sajnos javithatatlan, csak alaplapcserével oldható meg. Ennek alapján kezdtem visszavonulót fújni és a tisztelt OPENEYE tanya kolegátol vásároltam 1 analóg tektronix-ot. Kifogástalan. Már van egy 2230-as tárolós Tek-em, amelyet hibássan vásároltam. A tápbol kidobtam a haloványkék zárlatos elkókat és meg lett oldva. 
Szerintem ennyi pénzért szkópot nem adnak akkor sem ha a PP áll mögötte (nekik amúgy sem hiszek). Ha nem feltétlenűl van szükséged erre a digitális kütyüre, a helyben vásárolt analóg szkópot ajánlom. 3 óra hajnalt ha részegen kicibálnak az ágybol mindjárt tudod használni.

Sok sikert és óvd magad a mézesmadzagtól mert a másik vége mindig .... ba van mártva
üdv 

0

Billentyűs
Billentyűs picture

    Üdv. Bluemoon!
Azért tettem fel a kérdést, mert bár nagyon kecsegtető az ajánlat, sőt túlságosan is, szerepel a PAYPAL vásárlási lehetőség is, de volt már rossz tapasztalatom. 1,5 hónap alatt sikerült visszanyerni a befizetésem, de sok adminisztráció árán. A PAYPAL  nem engedi hozzájutni az eladót bizonyos ideig, ezért tudja visszaadni a befizetést. Bizonyítani kell, nem jó a termék, nem azt küldték, amit kértem, nem kaptam meg. Ha érkezett valami, azt vissza kell küldeni, utána rendezik a számlát.

            üdv.

0

Sponsored links