You are here

YouTube-ról videók letöltése hogyan ?

23 posts / 0 new
Last post
lacoka
lacoka picture

Sziasztok Szeretném kérni a segítségeteket YouTube-ról szeretnék videókat letölteni de valamiért nem akar összejönni a számítógép lejátsza a videókat a feltelepített programok ( YouTube Video Downloader Pro ) meg nem tudja letölteni nem találja meg a videót régebben használtam ilyen programokat akkor működtek most meg hiába teszem be a videó linkjét elkezdi keresni aztán megáll Tűzfalat is megnéztem de semmi nem sikerült rájönni miért nem tölti le Win7

Comments
Joy
Joy picture

Keepvid.works oldalról megy külön program nélkül. Amennyiben a böngészőben reklám blokkoló nincs, feldob néhányat.

0

oszipapa2
oszipapa2 picture

Szia!
Én ezt használom, hibátlan!  https://www.y2mate.com/en69

0

proci gyilok
proci gyilok picture

Szia!
Én ezt használom.
Link:
https://ytmp3.cc/en13/
 

0

uniman
uniman picture
***

Rengeteg "online" letöltő webhely létezik...bemásolod azok egyikébe a youtube linket és már töltheted is le a videót/ vagy akár külön csak a hangot.
Azonban ezek nagyon gyorsan változnak, eltűnnek a régiek/ és az újak megjelennek...ez jogos, mivel ez illegális tevékenység!
A filmeket csak megnézni lehetne, "birtokolni" a felvételt azonban nem jogszerű...a mai szigorúan jogvédett világunkban. 

1

lacoka
lacoka picture

Szia
Én ezt a lehetőséget nem ismertem csak az általam megismert programokat próbáltam használni amik most nem működtek
az öreg autóm javításához kerestem videókat de ez a ti segítségetekkel megoldódott ezért köszönet jár mindenkinek

0

Attee
Attee picture
*

Üdv!

Atube catcher. Telepítésnél ügyelj, hogy ne akarjon minden szirszart feltenni. (ez minden free licenszes proggyra vonatkozik amúgy) Néha frissíteni kell, amikor a jútyúb algoritmusát frissítik.Tud simán letölteni, konvertálni mindenféle formátumba, tud csak hangot is menteni MP3-ba, tud vágni, stbstb...és nem utolsósorban villámgyors.
 

0

lacoka
lacoka picture

Szia
én a By Click Downloader progit tettem fel jól működik de ma már szedem is le mert lejárt az egy napos próba időszak és nem engedi a választást jobb minőségre csak ha fizetnék nekik
viszont ez https://www.y2mate.com/ nagyon jó nem kell telepíteni semmit csak be kell másolni a YouTube címet és le lehet tölteni a videót
nem túl gyakran töltök le innen jóformán csak szakmai dolgokat

0

Mr._V.
Mr._V. picture

A legegyszerűbb a JDownloader 2
Igaz, hogy ez nem csak a tube, hanem szinte minden nagyobb oldal/tárhely letöltésére szolgál, méretét tekintve elég nagy (nálam 360MB), de elég csak lemásolni egy linket és már rá is keres, hogy mi tölthető le onnan, így egyéb más videóoldalakkal is elboldogul a tube mellett, de azt most nem részletezném, hiszen a tube a kérdés.
Ami még nagy előnye, hogy ha több minőségben (felbontás) elérhető az anyag, akkor ad választási lehetőséget, hogy melyiket szeretnéd letölteni, valamint képes a hangot is kinyerni mondjuk mp3-ba, mp4-be... letölti a teljes videót, dolgozik, majd lementi a hanganyagot és törli a videót.

Magyar nyelvű, naponta akár többször is van frissítve. Ha épp valamelyik tár módosít, a program rövid időn belül követi.

További előnyei, hogy prémium előfizetéseket lehet hozzá beszerezni (vírusos oldalakról), így egyes tárhelyekről teljes sebességgel lehet tölteni, nem csak limitáltan. Több szálas letöltéssel dolgozik (állítható, hogy hány szerverről egyszerre és szerverenként hány szelettel dolgozzon). Leállított letöltéseket is képes folytatni, ha a szerver támogatja a folytatást (videó oldalak többsége támogatja és a több szálas letöltést is). A captcha az egyik gyengéje, mert ahhoz kell böngésző is, ott nyitja meg.

https://jdownloader.org/

0

formasu
formasu picture
*

Szia!

Egy pont a JDownloader 2-nek tőlem is. Szinte csak azt használom. Sokat kipróbáltam, de ez volt eddig a leghasznosabb.

0

Inhouse
Inhouse picture

Szia!

Youtube DL GUI, ez mindet leszedi, ahova akarod, amilyen minőségben akarod és ingyenes.

1

Inhouse
Inhouse picture

Ja, nevével ellentétben a Youtube DL GUI is letölt szinte mindent, nem csak a tecsőről. Van vágólap elkapás, konvertálás, egyesítés, lehet választani a felbontást, az audio minőséget, stb...nagyon kicsi program. Vigyázat, van ezzel a névvel egy másik is, de az nem ilyen jó. Amit küldtem, azt kell letölteni.

0

Samu
Samu picture

Apowersoft Video Downloadert használok már 2 éve, és jól működik

0

csakyt
csakyt picture

Szia
Azon az oldalon, ahol a letölteni kívánó felvétel van, csak annyit kell csinálni, hogy a "youtube.com".-ból kiveszed az ude betűket. Példa.
https://www.youtube.com/watch?v=PKLVK58Ef84
https://www.yout.com/watch?v=PKLVK58Ef84
Tibi

0

lacoka
lacoka picture

Szia
ezt nem ismertem ez jó lenne csak gyenge minőségben tölti le a videót a jobb minőség meg fizetős

0

kovbela
kovbela picture

nem sikerült rájönni miért nem tölti le Win7

Nem Win7 probléma. Jogi, tartalomvédelmi okból tiltják, illetve csökkentett felbontásban legális, de úgy meg rossz a minőség. Természetesen sok mindenre lehet megoldást találni, ha másképp nem a képernyőről direktben is lehetne rögzíteni.

De őszintén szólva, nekem elegem lett a kísérletezésből és végül annyiban hagytam. Volt valami, amit le akartam tölteni, majd elfelejtődött.

0

feri61
feri61 picture

Beirni pp. Igy: www.youtubepp.com/   utána meg Ener.

1

lacoka
lacoka picture

köszi kipróbálom ezt is

0

Josi
Josi picture

Szia.

Én ezt a programot használom:
https://www.byclickdownloader.com/hu/
Idáig nem volt olyan, amit ne tudtam volna letölteni vele.

0

lacoka
lacoka picture

Szia
köszönöm ez működik de ez YTD-Video-Downloader jobb lenne ha működne ennek egyszerűbb a kezelő felülete

0

User
User picture

Szevasztok!
A legegyszerűbbet nem tudjátok.?
A keresősorban megtaláltad amit szeretnél nézni, és elé illeszted a "conv" szócskát. https://www.convyoutube.com/
és ütsz egy entert, már fel is dobja, hogy mibe akarod konvertálni. Pl: (https://www.convyoutube.com/watch?v=mKWq4TKLraY)
Üdv. M.

3

nyaki
nyaki picture

Hali!
Mindig tanul az ember. wink
Köszi

0

zsugori
zsugori picture
***

.

0

Sponsored links