You are here

Whirlpool AWT2288/3-800

8 posts / 0 new
Last post
buszosgyuri
buszosgyuri picture

Üdv mindenkinek!
Volna egy kérdésem,hogy a fentnevezett mosógép nem üríti ki az ödlitö ill a mosószert a tartályból a gép!Nem tudom annak idején a szerelő azt mondta hogy nincs elég víznyomás!Én megmondom őszintén ezt kétlem a csapból jön rendesen a víz.Akkor mindjárt itt az első kérdésem,lehet e a gépen belül szabályozni a víznyomását,mert hogy az öblítőt azt most kezdte el benne felejteni.Vagy le van kövesedve?
Ha igen akkor mit kel kitakarítsak?A további kérdés hogy néha elfelejt centrifugázni!Kapcsoló probléma lehet vagy az elektronikával van gond?
De az elektronikát meg a kapcsoló vezérli.Van nekem mind a kettő tartalékban mert egy másik gépnél a motor megszorult,és nem javíttatta meg a gépet,és meg mentettem az alkatrészeket ebből a gépből ge a motort is kivettem mert megcsinálom majd.
Várom megtisztelő válaszotokat,üdvözlettel:
buszosgyuri!

Comments
buszosgyuri
buszosgyuri picture

Sziasztok !
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
Üdv:buszosgyuri

0

ityvity
ityvity picture
*

Szia be áromló víznyomást nem ( kell) lehet szabályozni , ugyanis a mágnes szelepnek eleve szokott lenni egy nyomás csökkentő , de ez így jó, ahogy van . Nálad szerintem az a baj hogy a víz cső ami ki kellene hogy mossa az öblítő tartályt el sem fordul . Le veszed a prk borítását (két kis fül van hátul , esetleg 2 csavar is ) , a gombokkal együtt jön le és látni fogod a kart ami mozgatja a kis víz csövet , ami be szokott ragadni a mosószeres trutyitol , ha a víz cső könnyedén mozog elég csak a rugót egy kicsit „megnyitni „hogy a kar erőteljesében kövese a kék megvezetőt

0

buszosgyuri
buszosgyuri picture

Szia ityvity!

Igen az volt a probléma ,hogy a csövet mozgató szerkezetből ki ugrott a vízcső mert szoros volt.Egészen pontosan le volt koszolódva alatta a lap.
Most már könnyen megy illetve forog.
Köszönöm!
Üdvözlettel:buszosgyuri

0

Kalex
Kalex picture
*****

Szia!
Okafogyott, már megválaszolták. :D
Üdv! Kalex

0

Szaki963
Szaki963 picture
*****

Üdv!

Tipikus wh hiba.
Az öblítő bemoso csövet ami mozgatja rudazat,kiakadt a bütykös trácsa karjából.
Centrifuga gondot meg vagy dugulás,miatt nem ürít le,vagy maga a szívattyú gyengélkedik.
elwo

0

buszosgyuri
buszosgyuri picture

Üdv:Szaki963!
Nincs dugulás a szivattyú dolgozik rendesen.A centrifugának nem az a gondja hogy nem ürít,hanem hogy nem mindig indul el.Minden esetre meg köszi a válaszod megnézem hogy ki van e akadva,mert az asszony panaszkodott hogy nem mindig üríti a mosó szeres tartályt.Ennek a gépnek lehet szabályozni a víznyomását belülről?Mert a vezetékben meg van a nyomás.
Várom megtisztelő válaszod.
Üdv:buszosgyuri!

0

Mosógépdoktor
Mosógépdoktor picture

Gyárilag 2 db szűrő van a bejövő oldalon elhelyezve. Az egyik a befolyó csőben, míg a másik a mágnes szelepbe van. Ha ezek dugultak, akkor is lényegesen kevesebb víz jut a gépbe

Doki

0