You are here

Alkatrészt keresek - RSN6000B

9 posts / 0 new
Last post
pinterkrisztian
pinterkrisztian picture

Sziasztok,

Valakinek nem lapul a fiókja mélyén egy RSN6000B  IC?
Egy Technics erősítőbe kellene mert megmakkant szegény.
E-bay-en találtam, de inkább itthon adnám oda valakinek ezt a pénzt.

Köszi,
Krisztián

Comments
bencsikjozsi
bencsikjozsi picture

Szia!

Nekem egyszer sikerült megjavítani az ic-t. Egy SU-A600-ban volt , kifolyt az egyik nagypuffer és szétmart sokmindent. Az alaplapot teljesen utánépítettem, a szétmart ic lábakat is pótoltam. Az RSN-ben 2 db smd ellenállás volt szakadt. Ezeket kicseréltem és tökéletesen működött.
Ha minden kötél szakad, lehetne venni hozzá donor erősítőt pl SU-A600, 700, amiben ilyen ic van.

Üdv Józsi

3

pinterkrisztian
pinterkrisztian picture

Szia,

Kiszedem, kinyitom majd hátha látok benne valamit.
Az AN IC is elment előtte, úgyhogy ez kintről kapott/kaphatott valamit vagy csak egyszerűen elmelegedett.
Jövő héten ránézek, bár a tulaja úgy volt vele, hogy vegyünk bele eredeti újat.

Üdv,
Krisztián

0

formasu
formasu picture
*

Szia!
Nem néztem utána, hogy lehet-e helyettesíteni, esetleg egy komplett panellel. Van nekem egy Panasinic hangpanelem /komplett panel,  SA-AK29-ból, ez van ráírva: RJ BX0191 C/ amin van egy STK470-020, és egy Audio Power Module (RSN309W44 A).

formasu

0

pinterkrisztian
pinterkrisztian picture

Szia,

Sajnos nem ez az... Helyettesíteni biztos lehet "utánépítéssel", de mivel 1db kellene így pont annyi az "órabérem"+alkatrész hozzá mintha komplettet vennék.
Amúgy egy SU-C900A-ba kellene.

Krisztián

0

formasu
formasu picture
*

Szia!

Én nem panel után építésre gondoltam, hanem esetleg az egész panelt /ha a fizikai méretük megegyezne, amely egy feltöltött kép alapján nagyon hasonló az én komplett panelemhez/ átcserélni, ha lehetséges. 

0

Imitome
Imitome picture

0

pinterkrisztian
pinterkrisztian picture

Szia,

Köszi, amúgy pont a Dalbani-nál találtam meg (ami a mellékelt linkeken szereplő kép vízjelében is benne van), csak amikor kérsz tőlük árat, az még jó, viszont közlöd, hogy Magyarország a kiszállítási cím, rögtön kapsz rá egy 17-18eFt-os szállítási költséget (elvileg ez már vámmal terhelt összeg), viszont vetekszik az alkatrész árával.
Ugyanezt Kínából a "genuine/real original/brand new/unused" és hasonló jelzésű alkatrészeket nincs bizodalmam megrendelni, mert ahhoz képest a végfok is drága (most kb. 200eFt körül mennek) és emiatt minőségi kerülne bele.

Krisztián

0

Imitome
Imitome picture

Szia!
Sajnálom, mert az eBay általi áron kézhezvételre számolva 74.664 Ft-ra jött ki. Sajnos nem a 2% VÁM a sok, hanem az embertelen Áfa, a 27%. Ezért próbáltam "körülnézni", hátha emberséges áron is beszerezhető lenne. Nem valószínű, hogy sokan tárolnak ilyet a fiókjukban az ára miatt. Nehéz ügy. sad

Üdv
Imre

0

Sponsored links