You are here

Oszcilloszkóp vásárlás

25 posts / 0 new
Last post
ityvity
ityvity picture
*

Üdv. mindenkinek . Ez vagy ötször olcsóbb , mint amit eddig találtam
 https://www.nvmui.shop/products/1204x-e-super-phosphor-oscilloscope?fbcl...
Paypal fizetés , mennyire reális , hogy egy digi műszer árárért meg is jön.

Comments
csakyt
csakyt picture

Szia
 Bocsi, hogy bele szólok. Te el is hiszed, hogy 10 ezerért hozzá jutsz egy 800$-os oscilloszkophoz? Ez átverés. Hidd el. Úgy felejtős ahogy van. (szerintem) De ne legyen igazam.
 Tibi

0

ityvity
ityvity picture
*

Szia , én nem hiszek , csak kérdezek . Feltűnő , nem utalás , hanem Paypal fizetés ami nyújt némi biztonságot , de hihetetlen olcsó , ami meg valami átverést sejt . Különben nem vagyok érdekelt vásárlásban , mert nem rég vettem egy ilyet :
 https://www.banggood.com/Hantek-DSO5072P-Digital-Storage-Oscilloscope-70...
CZ raktárból egy hét alatt megjött .

0

kekestv
kekestv picture

Szia!
Mi a tapasztalatod a szkóppal? Megosztanád.
üdv.

0

ityvity
ityvity picture
*

Szia , Van egy nagy Philips pm3232 ami az alsó polcon pihen , mert sok helyet foglalt az asztalon , azt is ritkán használtam , mikor meg kellet volna , akkor meg nyűg volt előszedni helyet csinálni, ezt azért vettem kicsi könnyű , meg hogy legyen . Gyakorlatilag 4 hónap alatt csak kipróbáltam . A munka 2/3 háztartási gépek , ott nem sok szükség van rá .

0

mosomedve
mosomedve picture

Ha jól látom ez Amerikában van! Hosszú szállítás mint írják és vám, ÁFA postaköltség jön rá!
Én nem ugranék bele.
László

0

uniman
uniman picture
***

Beavatnál, hogy te ezt hol "látod" ?
...ezt pedig már linkeltem:  https://www.scamadviser.com/check-website/nvmui.shop
Csak megemlítem, hogy az egy hónapja felfedezett webshopnak mostanra már nyoma sincs a neten...
A "reménykedőknek" meg mutatom, a kép sok ilyen csaló helyről visszaköszön...de mindig lesznek áldozatok, a hiszékenységet kihasználódóan.

3

uniman
uniman picture
***

Ennyiért juthatunk hozzá az efféle szkópokhoz (Czech raktárból nincs további költség sem...vám/áfa)

0

Imitome
Imitome picture

Szia!
Jószándékkal javaslom mindenkinek, hogy a 2021 január 1.-től érvényes vám és áfa törvényeket tanulmányozza, mielőtt meglepetés érné!
https://minner.hu/2021-tol-vege-a-22-euro-alatti-afamentesegnek-peldaul-...
 

0

uniman
uniman picture
***

Nem figyeltél! Amit én mutattam, azok unión belüli területről érkeznek! Tehát tanulmányozhatod, de az nem erre vonatkozik!
Ráadásul mind 22 eurónál drágább áru és mégsem kell semmi pluszt fizetni!
A linkelt weboldaladon is megemlítik!: 

"Van megoldása a kínaiaknak: Európai raktárak"

Amúgy is július 1-re tolódott a hatálybalépése az általad említett szabályoknak...ahogy az a csatolt dokudból is kitűnik.
Mutasd meg az EU-n belüli vásárlásokról is a szabályokat...
Már számtalanszor rendeltem cseh, angol, német, spanyol raktárakból... Az angol küldemény is Hollandiából érkezik. Pár nap alatt ide is ér mindegyik.
(A távolkeletiek már rég tudják a trükköt, hogy ezt az aprócska kellemetlenséget kiküszöböljéksmiley...persze nem minden esetben!sad)

0

Imitome
Imitome picture

Keress rá a neten!
 

0

uniman
uniman picture
***

Majd, ha aktuális lesz...
De pl. most is rendeltem egy akkus fúró szettet. Magyar weboldalról...Ft-os utánvéttel. Másnap már hozta a futár! Meglepi: Az elektronikus számlát prágai cseh cég küldte 21% ÁFÁ-val! ...szóval lesz itt káosz!

0

Imitome
Imitome picture

Nézd! Én odaírtam, hogy jószándékkal hívom fel a figyelmet az új szívatásra. Tudom, hogy a járvány miatt eltolták, de ha ráérsz akkor van az a csoda Muziker nevű, netes, mostanra más cikkekkel kibővített hangszerbolt. Ha megnézel egy hangszer árat forintban és utána megváltoztatod a kereső országjelzést és pénznemet, máris egy másik ár (forintra átszámolva) jelenik meg. Természetesen átszámolva kevesebb. Anno felhívtam őket, hogy ez hogy lehetséges és közölték, hogy más az áfa %-ban és ők alapból  az aktuális ország szerinti áfás árral számolnak. A németeknél ugyanez "zöldben". Ha az ebay-en rendeltem tőlük áfamentes áron kaptam hangszert. Mivel a fiam kiment hozzájuk, gondoltam ugyanabból a hangszerboltból az ebay általi áron hozatok húrokat. Na ott mindjárt az ottani áfa és egyéb dolgok rákerültek az árra. Gyerek telefonált és én nem finomra válogatott szavakkal közöltem, hogy "vágja hozzájuk" és nem kell. A szerencsém az volt, hogy tőlük vettem előtte a hangszert és benne voltam a nyilvántartásban, ezért kivételesen az ebay áron adták.
Ugyanezt tervezik az EU-ban is! A csíkszeműeknek hiába van raktáruk bárhol, mert az ottani áfával tudják csak eladni a cuccaikat. Még a hazai gépkocsik regisztrációs díját nem hasonlítottam semmihez, mert az már itteni újítás! laugh Ez olyan, mint a járvány. Sokan megszenvedik, de akad egy réteg, akik erőteljesen jól járnak. (Finom voltam!)
Ha többet akarsz tudni, akkor hívd fel a Deloitte nevű céget és majd ott mesélnek.

0

vision61
vision61 picture

Szia!

Amint már említette uniman, kitolódott a hatálybalépés ideje, ettől függetlenül a kínai eladók némelyike már lépett ezügyben. A kollégákkal szinte hetente rendelünk, főleg elektronikai alkatrészeket, kiegészítőket. Pl. a Hakko T12 nálunk elég sikeres, minimális mértékben emelkedett a hozzávaló hegyek ára (még), függetlenül attól, hogy közvetlenül Kínából küldi, vagy az utóbbi időben már volt Portugália, Hollandia is.

0

Imitome
Imitome picture

Szia!
Ha elejétől elolvasod a levelezést végig, akkor láthatod, hogy némiképp tájékozott vagyok, már csak azért is, mert amivel kezdtem, hogy jószándékkal javasoltam a tanulmányozást ott is le van írva a hatálybalépés halasztása, de, ha "uniman" megerősítette, attól még nem lett igazabb. Ez amit felraktam ez két kiragadott példa, ennél sokkal több van a neten a várható változásokról. Arról nem beszélve, hogy törvényt bármikor, bármire lehet hozni.  Az, hogy pillanatnyilag mi van az tény, de hogy mi lesz, azt biztosan senki nem tudja, vagy ha igen, akkor az vagy "nagy" ember, vagy jövőbelátó. laugh
Sajnos nekem mániám, hogy tájékozódom a törvényi változásokról, de ez egyben a fogyatékosságom is. Aki ebben hibát fedez fel, az az ő dolga, hiszen én senkit nem kényszeríthetek az előrelátásra és nem tudom, de nem is akarom lebeszélni a csodavárásról, hogy majd az eladó megoldja "okosba". Kiindulási alap, hogy ide csak olyan áru jön be, amit beengednek és máris nincs megoldás. Én még emlékszem az ún. embargóra, tehát már van példa a történelemben. Ennyi. Majd augusztusban kiderül.

0

vision61
vision61 picture

Szia!

Mindig végig szoktam olvasni (más topikokat is, mielőtt valakinek válaszolnék), amit leírtam, nem a Te írásod megkérdőjelezése miatt történt, csupán a saját tapasztalat megosztása volt.
(Én is elég idős vagyok már ahhoz, hogy ne higgyek a mesékben.)

0

Imitome
Imitome picture

Szia!
Abszolút nem zavar, ha bárki megkérdőjelezi, ha valamire egyéb információim alapján megpróbálom nem teljes körűen, de jó szándékkal felhívni a figyelmet olyan várható dolgokra, ami szerintem sok embert fog érinteni.smiley
Ugyanis fel lehet fogni az életet úgy is, ahogy az ötvenes években mondták, hogy: " Le van tojva mások macskája! A lényeg az, hogy a mienknek álljon hegyesen a farka!" Ennyi.
 

0

SzBálint
SzBálint picture
****

szia: csökkennek az árak
5 éve 134eFt-ért vettem kétsugarast, itthon 2 év garanciával

Bálint

0

digitaltos
digitaltos picture

Szia. Egyéb szempontok, ami miatt kamu az oldal:

  • Az oldal neve (bal felül a banner, és a címsor) simán "store". Aki tényleg bolt, és eladni akar, az általában kitalál magának valami nevet.
  • Csak néhány termék van, azok is hasraütés-szerűen válogatva.
  • Az oldal alján az instagram, facebook és twitter linkek a közösségi oldalak főoldalára mutatnak.
  • Szintén az oldal alján a "contact us" menü csak egy email címet tartalmaz. Legalább egy országot és egy telefonszámot várna az ember.

0

SzBálint
SzBálint picture
****

szia:Azt írja, a webhely nem biztonságos, vagy nem tölti be

Bálint

0

SzBálint
SzBálint picture
****

szia: nálam mindkettőre azt írja, nem biztonságos, lehet, hogy a NOD32 háklis

Bálint

A webhely nem képes biztonságos kapcsolatot nyújtani

A(z) www.nvmui.shop egy nem támogatott protokollt használ.
ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH
Részletek elrejtése
Az ügyfél és a szerver nem támogatnak ugyanolyan SSL-protokollverziót vagy rejtjelezési csomagot. Ennek valószínűleg az az oka, hogy a szerver RC4-támogatást követel meg, amely már nem számít biztonságosnak.

0

uniman
uniman picture
***

Szia Bálint! Nod nélkül is működik a net, nem kell minden rezdülő ágtól megrémülni. Régen még jó volt...ma már korlátozza a szabadságodat a neten!
De a témánál maradva, rengeteg "átverés" detektáló -SCAM DETECTOR...ADWISER- weboldal létezik...azok kielemezik, és megmondják a tutit.

0

SzBálint
SzBálint picture
****

szia: megnéztem egy másik gépen
Ha úgy igaz, ahogy írják, egy négysugaras  még 100eFt-ért is olcsó
Kételyeim vannak

Bálint

0

uniman
uniman picture
***

0

uniman
uniman picture
***

Hello ityvity!
1.)  https://elektrotanya.com/content/internetes-vasarlas-elotti-kerdes-lezarva
2.) Ezt a topikot "gyűjtő" topiknak szántam, a kérdésed oda illőnek tűnik: https://elektrotanya.com/content/internetes-vasarlas-elotti-kerdesekha-a...

Ennek a domainnak a létrehozásának dátuma is sokat elárul!: 2021. január 11.

0

Sponsored links