You are here

Melyiket a négyből ? Mosógép választás

32 posts / 0 new
Last post
varga jano
varga jano picture
*****
Comments
braunv
braunv picture

Sziasztok ! Szerintem ilyen megközelitéssel nagyon nehéz  erre választ adni , nem ismerjük a használat módját megy minden nap , vagy hetente egyszer, hány kílógramm
ruhával , így talán az üzem óra se sokat jelent ! A csillagkerék és a csapács  ugye nem szereti ha túlterhelik , szerintem addig pakolják amíg belehet  csukni az ajtót!
Üdv!

0

Mosószaki
Mosószaki picture

Helló!
Némi adalék a válogatás megkönnyítéséhez/vagy pont az elbonyolításához!
2021 nagy mosógép teszt.

0

ityvity
ityvity picture
*

Szia , nem tudom ki és milyen alapon csinálja ezeket a tesztek . Bosch 98% ár érték lehet hogy megállja a helyét az első meghibásodásig . Csak az idén három db 4-7 évest selejteztem le gazdaságtalan javítás miatt ( egyik 4 évesen dob csillag törött volt ) .

0

Mosószaki
Mosószaki picture

Ez a felhasználó szempontból van összeválogatva. A tartósság, megbízhatóság az egy teljesen külön dolog.
De miután valakik így már letesztelték, hát könnyű belinkelni.

0

varga jano
varga jano picture
*****

Szia!
Az electroluxot megrendelte. Köszönöm

0

varga jano
varga jano picture
*****

Szia Ityvity !
Habár nem a topik témâja . Köszönöm.
Boschról nekem rossz tapasztalatom van.

0

varga jano
varga jano picture
*****

Sza !
Köszönöm szépen .
Üdv

0

varga jano
varga jano picture
*****

Sziasztok!
A lakás kifestve . Holnap költözik. Mindenkinek köszönöm,aki hozzá szólt. Üdv

0

hartdegentheroy
hartdegentheroy picture

Szia,

Samsung

0

cssztivi
cssztivi picture

Nekem egy felültöltős Elektrolux van. Féláron vettem felujitottként 46 ezerért. Nagyon szuper, hogy el ne kiabáljam.

1

rgzozi751
rgzozi751 picture

0

rgzozi751
rgzozi751 picture

Szia! 
Siemens IQ300 500 700
300 van itthon szépen mos csendes ,nem rohad ,sok a program,stb! 100.000ft  volt kb 3 éve! 
ExtrémDigital -nal lett véve!
 

0

Inhouse
Inhouse picture

Egy barátunk vett pár éve egy komolyabb Aristont, addig nem is tudtam, hogy ilyet is gyártanak. Nem is kellett volna, pár hónap alatt rozsdásodni kezdett, visszavitték, vettek mást.

0

nagyis
nagyis picture

Szia!
Egy Samsung ECO Bubble 6Kg-os direct driwe elöltöltős mosógép üzemel nálunk  3 éve.Eddig csak jó tapasztalatom van róla. Csendes kevés vizet használ, centrije 1000-es jobb lenne az 1200. Elöltöltős nem valami nyerő előbb utóbb csapágy baja lesz érthető fél oldalon van függesztve nagyobb az igénybevétel a szimmering hamarabb tönkremegy aztán a csapágy követi 5 évre készülnek ha jobbat akarsz MILE márkát kell keresni de az dupla tripla árú.
Az inverteres direkt hajtású motor motor mindenképp fő szempont legyen, csak ez a motor tud mindenféle fordulatot és forgásirányt ezzel lehet a legjobb leggazdaságosabb mosógépet gyártani.

1

Attee
Attee picture
*

Üdv!

Amelyik tetszik,és árban, tudásban megfelel. Ha megbízható gépet szeretnél, akkor (úgysem találsz...)
De ezzel szerintem te is tisztában vagy.... :)

0

uniman
uniman picture
***

Helo Jano! A Gorenje!  A mi WA72S3-unk 1 kg-val többet tud...meg nem szénkefés a motorja! Ez ma már fontos tényező! Akkor csendes lesz...A többi típust meg sem néztem....csakis a szénkefe nélküli motor!

2

Inhouse
Inhouse picture

Szia!

Lassan nekünk is csereérett lesz a Hajdu Zerowatt, lehet nem kéne megvárjuk, amíg elf..ssa magát. Az Electrolux márkát ajánlották pár helyen.
Honnan lehet tudni, hogy kefe nélküli a motor? Miben más az inverteres motor?
A Samsung 1dB-vel halkabb, mint a Gorenje, a többi hangosabb, ebből kéne látni?

0

ityvity
ityvity picture
*

Szia , L6SE26SE már szénkefe nélküli motorral van szerelve
https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&sxsrf=ALeKk02TFq1FKmNtw...

0

Inhouse
Inhouse picture

Köszi!
Eddig ez az Electrolux EW6F428W tetszik a legjobban, 8kg/1200rpm, inverteres motor, nem 74,5, hanem csak 65,5kg és csak 52cm mély, de nem keskeny és 10év motorgarancia (valami más fog elromlani).
118.743Ft ingyen szállítással, és sok jó értékeléssel. Ami kicsit rosszul néz ki, az a sárga D betű, bár még nem ismerem az új jelöléseket. A Hajdu-hoz képest biztosan takarékosabb bármelyik, hiába hívták Zerowatt-nak. :)

0

Inhouse
Inhouse picture

Sziasztok!

Kicsit drágábban, mint akkor volt, de vettünk egy Electrolux EW6F428W-t. (a WU végű a hagyományos motoros)
Szép és csendes. Hihetetlenül csendes. A kezelése nem túl bonyolult, de pl. fura, hogy a mosási hőfokot fix értékekre lehet csak állítani, pl. 40, vagy 60, de 50 fok nincs. Viszont legalább van mindennek közvetlen gombja. Kicsit féltem az ajtótól, ami ugyan 160fokban nyílik, de nekünk a konyhában vannak a gépek és bútorlap mögött. Hatalmas az ajtó az előzőhöz képest, de szépen nyílik így is, még ha nem is használjuk ki a teljes nyitást.

0

vadmalacka
vadmalacka picture
*

Hi!
A motor vezérlés fog elromlani, az a leggyengébb pontja minden inverteres sz@rnak. Mivel a motorra vállal garit, és most már nem egyben van a vezérléssel, többnyire, az soha nem megy tönkre, ez így igaz

0

rainbow555
rainbow555 picture

Szia!
Nem szabad általánosítani (itt sem), 13 éves AEG, felültöltős, inverteres mósógépem a mai napig hibátlanul üzemel.

0

vadmalacka
vadmalacka picture
*

Én azt tudom, hogy hozzám az ilyen 4-5 éves gépek mind motorvezérlő hibával kerülnek. Az egyéb hibák elenyészőek. Nekem egy 10-zen egynéhány éves Whirlpool felültöltős, kefés van. Amíg tehetem kerülöm ezeket a .osokat. Ha mégis vennék valami DD-s cuccot keresnék. A motornál mindenhez jól hozzá lehet férni, még tekercsszakadás esetén is, és a vezérlés talán még a legstabilabb ezeknél.......

0

ityvity
ityvity picture
*

Szia , WP 62S3 -ben még szénkefés motor van , de nem atoll lesz zajos egy mosógép . Nekem az érzésem , hogy a keskeny mosógépek előbb csapágyasok lesznek , legalábbis indestiből pár évesen már vágtam szét néhány dobot .
Műszakilag , működésben meg tudásban egy árkategórián belül , nagyon hasonlók a ezek a gépek , a szerviz tapasztalatokról meg majd pár év múlva beszélhetünk . Nekem konkrétan az electrolx-hoz fűződnek szép emlékek .

0

uniman
uniman picture
***

Az lehet...viszont én csak azt tudom, hogy az itt említett 33cm keskeny Indesitünk még most is mos az új gazdájánál. Csak szénkefét kellett bene  1x cserélnem. Kolya (†) két évet sem jósolt annak... 
Korrekt tanácsot nem nagyon lehet ez ügyben adni... De az a gyanúm, hogy Jano lánya még nem is látta "élőben" a mosógépeket...menjen csak el megnézni azokat, tapogassa meg és vegye meg azt, amelyik tettszik neki (Legyen hozzá min. 5 év gari). Így a választás nem a mi felelőségünk. Minden gyártó készít jó meg mégjobb mosógépeket...

Jano! Úgy tűnik mindenki más gépekről ír....a négyből még egyikre sem érkezett "szavazat".  sad
 

0

varga jano
varga jano picture
*****

Szia!
Volt a bótban . Ennek alapján választott. Én azt mondtam neki , hogy electrolux termékcsalâdból válasszon ! Nagyon szépen köszönöm mindenkinek .  Üdv Jano

0

formasu
formasu picture
*

Szia Janó!

Ezt valahogyan nem értem! "Volt a bótban . Ennek alapján választott." Ha tegnap már választott /gondolom, hogy nem ma 7 óra előtt!/ akkor miért kérdezted meg a véleményeket?

0

varga jano
varga jano picture
*****

Szia Feri!
A boltban kiválasztott négy megfelelő mosógépet .
Erre mondtak a kollégák ma reggelre (12) véleményt . Ebből mondtam véleményt . Ma beszélek vele . Holnap megrendeli . Köszönöm.

0

uniman
uniman picture
***

Ráér vasárnap este/hétfő délelőtt megrendelni...akkor is ugyanakkorra érkezik majd házhoz.

1

uniman
uniman picture
***

Bizonyára a "bótban" a 34-ből kiválasztott négyet...

Janónak! Ha megvan a "kiválasztott", akkor érdemes körülnézni a neten...az olcsóbbságot, az ingyen házhozszállítást, a maximális idejű garanciák után kutatva.smiley

1

ityvity
ityvity picture
*

Egy ismerős mesélte , hogy úgy vettek hűtőt , hogy a feleségével egy délután bementek "shoping-olni" több műszaki boltba , végig nézték a választékot , árakat , mindent fényképeztek , és otthon meg ezt összehasonlítás a web- es kínálattal.
Végül kényelmesen megrendelték , házhoz szállítva 14% olcsóban a legjobb bolti árnál .

0

Sponsored links