You are here

BLAUPUNKT 32/147I-GB-5B-FHBKU-EU nem kapcsol be, csak stby van.

11 posts / 0 new
Last post
balogapu
balogapu picture

Sziasztok.
Adott ez a tv. A hibajelenség is adott, csak standby van. Egy kondi volt ami láthatóan rossz volt, ez egy 200v 33u-s kondi volt, amit kicseréltem, de sajnos semmi nem történik. Elmondás alapján ezek előtt is sokat kellett várni amíg elindult, sokat villogott a led de legalább ment. Sajnos nem találok hozzá kapcs rajzot. Vagy csak rosszul keresek...Ehhez kérek segítséget. Köszönöm.

Üdv.

Comments
S_D
S_D picture

Ha 1 láthatóan rossz, akkor a többi láthatatlanul.
Van kondimérőd? 

0

balogapu
balogapu picture

Sajnos a műszeremen nincs, csak tranyónak lehetőség...Kondinak nincs....Viszont kell mérjek rajta még feszültségeket több helyen...De lehet egyúttal kicserélem a kondikat, mindet...

0

manyizoli
manyizoli picture

0

balogapu
balogapu picture

Köszönöm szépen.

0

zoltan35
zoltan35 picture
*

Szia!
Ez "klasszikus" firmware" hiba szerintem. Persze mielőtt cseréled/újraírod, mérd meg a segédtáp stabilizátorát, néha az is vacakol és nem ad ki feszt.
Üdv, Z.

0

balogapu
balogapu picture

Na olyat még nem csináltam. Mármint firmware csere...Esetleg egy kis help hogy hogyan is néz ki egy ilyen?

0

bluemoon
bluemoon picture

Szevasz,

tedd a kérésedet a WANTED-be, oda feltöltöm a BP firmwaret. Ide próbáltam csatolni de a file nagyobb mint 3MB. A művelet egysszerű, formatált pendrive-re felírod a bin file-t, csak azt, áramtalanított készübe bedugod. A távirányítón tartod a STBY gombot és árramot adsz a készüléknek és addig tartod a gombot amig a LED el nem kezd villogni. Amint a beírás vegzett a készülék önmagátol kapcsol be. Ha netán a kép minőségével gond volna akkor a képernyő tipusát is meg kell adnod.
üdv
 

0

balogapu
balogapu picture

Nos.
16GB pendrive fat32-re formázva, bin fájl felmásol, tv-be bedug, tv áram alá + távon stby gomb nyom, és semmi nem történik. Lehet hogy az eredeti táv kellene? Sajnos az nincs. Viszont ami van hozzá azzal minden funkció működött. Esetleg nem jól másoltam fel? A kondik kicserélve, táp kimérve. Csak stby van...

0

Janos.ro
Janos.ro picture

Nem tudom ebben a konkret esetben, de sok TV kenyes a pendrive-ra. En megprobalnam kisebbel, 2-4GB-ossal.

0

balogapu
balogapu picture

Péntek vagy szombat lesz időm, akkor nekiesek. Köszönöm szépen.

0

Sponsored links