You are here

service manual microscan v77

6 posts / 0 new
Last post
szataka
szataka picture

sziasztok
a fent nevezett monitor kottáját keresném , de csak driver jön elő, valaki nem tud segíteni hol lehet letölteni, vagy esetleg ha meg lenne valakinek megköszönném .
attila

Comments
Shizo
Shizo picture
**

Szia
A szekunder tapban keresd meg a nagyfeszultsegu elkot, merj ra hany voltod van ott valami 180V koruli szokott lenni.
A nagy 1.6kV-os (vagy 2kV-os) booster blokkondit merd le. Ott ahol kiegett a lab akorul lehet hogy van valami ost/west ic altalaban DIP8-as tokban, ha valami minimalisat lehet valtoztatni a menuben akkor ic koruli elko hiba, ha nem valtozik semmit akkor szinten valoszinu kontakt hiba lesz.
Ha netan van trimmer poti is az ic-korul akkor azt is leelenorizni. A kiegegett tekercslabrol menve kovesd a vezeteket mindket iranyba. lehet hogy valami nagy Wattos ellenallas is megnyult.

0

Shizo
Shizo picture
**

Udv
SM-ünk nincs, de ha megmondanad mi a bajod esetleg segithetunk.

0

szataka
szataka picture

szia
L603 lába körül a fólia kiégett, megstoppolva jó a monitor de a horizontális méretet nem tudom állítani, illetve ost-west hiba is van , erre se reagál más nincs ennek néztem volna utána mivel monitort nem igazán szoktam javítani a segítséget megköszönném.
attila

0

SzBálint
SzBálint picture
****

szia:felbontás? Saját menüjében nem lehet állítani?

Bálint

0

szataka
szataka picture

Őszintén csak vertikálisan teszteltem , de menüből (rádugtam laptopot)állítottam , láttam zizeg nem bírja a felbontást amit diktáltam , de nem is lett kisebb a képméret , inkább nem is kísérleteztem vele , illetve vízszintes képhelyzet az ok volt, de meg se moccant a vízszintes képméretre, és az osd is ott parabola mindkét oldalról ezért gondoltam a kottát, de amit írtatok azt holnap kezdésnél átnézem mégegyszer hátha valamit nem láttam meg, az ötleteket pedig köszönöm .
attila

0