You are here

Sencor SSS801 szétszedése (MEGOLDVA)

3 posts / 0 new
Last post
mosomedve
mosomedve picture

Üdvözlet Mindenkinek! Találkozott már valaki ezzel a készülékkel? Több problémája is van, hangerő szabályzás, CD mechanika hiba, stb. De ahogy nézem ez is egyszer össze van rakva, ragasztva. A fellelhető csavarok csak a tápegységet és a sub hangszórót rögzítik és mögöttük minden le van zárva, ragasztva. Szét lehet ezt szedni roncsolás mentesen? Ügyfeles készülék, nem barmolnám szét. László

Comments
mosomedve
mosomedve picture

Csak a későbbiekre!
Az előlapra 8 darab kb. 8 mm átmérőjű műanyag pöcök (csöcs) van felszerelve, mely a házban levű gumi gyűrűbe csatlakozik szorosan és ezek tartják helyükön az előlapot. Óvatos feszegetéssel az előlap szépen kivehető a házból. Az alján levő négy csavar tartja helyén az összes elektronikát és CD olvasót.
László

4

Vote up!

You voted ‘up’

mindigehes
mindigehes picture

Szia!

Nem szetem még szét ilyet, de 2 tippem van kép alapján. Az egyik, hogy a lábait kiszeded, alatta van csavar, és a bele kicsúszik előre.
A másik vadabb, ott a "mobilos" logika lenne. Az előlap fel van ragasztva vékony kétoldalas ragaccsal. Alatta van csavar... Vagyis elejét felmelegítve le lehet húzni... és ott lesz a fa bódéba rögzítő néhány facsavar.

0

Vote up!

You voted ‘up’