You are here

Áramfejlesztőt keresek

8 posts / 0 new
Last post
perlaci
perlaci picture

Sziasztok.
Remélem jó helyre teszem kérésemet,kérdésemet.
3 lakásos társasház ideiglenes áramellátásához (betáprendszer teljes felújítása miatt ) keresek csendes aggregátort. Számításaim szerint 3fázisú 20KWA kapacitású gép kellene. ahogy nézegettem ezek már nem kis gépek, vagy utánfutósak vagy telepítettek. Fontos lenne a csendesség mert körben lakóházak vannak, valamint hogy ne keljen naponta többször feltölteni.
Ötleteket tanácsokat szívesen vennék.
Köszönettel Laci

Comments
csakyt
csakyt picture

Szia. Nem olcsó dolog aggregátort bérelni. Lehet akkor már jobb az elműnél érdeklődni ideiglenes állomás létrehozása végett. Szerintem az olcsóbb és jobb is.
Tibi

0

Multi Multiplikátó
Multi Multiplikátó picture

Google a barátod, van egy csomó kölcsönző, példul ez.

De ha netán van ismerős a filmgyárban, lehet, hogy onnan is lehet szerezni, nekik van ilyesmijük, és ha éppen nincs külső forgatás, akkor a raktárban porosodik.

0

mpisti
mpisti picture

Szerintem vagy lesz áram, de ez egy ideig zajjal jár, vagy lesz csend, de akkor nem lesz villany. Tréfát félretéve, ekkora teljesítménynél azért kell zajjal kalkulálni, nem találkoztam még ekkora teljesítmény mellett silent áramfejlesztővel. Megoldás lehetne,ha a munkahelytől kissé távolabb(ha van rá lehetőség)helyeznétek el az áramfejlesztőt, és megfelelő keresztmetszetű kellő hosszúságú kábelen keresztül oldjátok meg a tápellátást. A legtöbb nagyobb áramfejlesztő rendelkezik zajvédő burkolattal, de a zajcsillapítás hatásfoka nem túl meggyőző, elsősorban a kipufogó hangjával nem lehet mit kezdeni.

0

AzzA
AzzA picture
*

KWA az a kW népiesen ?

2

ty
ty picture

Google segít. Kölcsönöznek nagygépeket is. Aggregátorokat stb.
Zajszint kiderül az adatlapból. Igen, utánfutós kell.

0

attila.p
attila.p picture

Katasztrófavédelmet érdemes megkeresni, nekik vannak ilyenek

üdv attila.p

0

perlaci
perlaci picture

Sziasztok.
Köszönöm az ötleteket. Remélem nem lesz rá szükség, de jobb felkészülni.
Laci

0