You are here

LUX 211097-ELC00 pórszívó meleget érez .

7 posts / 0 new
Last post
ityvity
ityvity picture
*

Sziasztok , bekapcsoláskor a kijelzőn megjelenik egy hőfok mérő felkiáltó jellel és a startra lassan felpörög a motor , elindulnak a növekvő csíkot és megáll a motor . Ez mi lehet , semmi infót nem találtam ehhez a szuper intelligens géphez , meg használit sem találok hozzá . Valakinek valami infó erről a hibáról ?

File attachment: 
Comments
SzBálint
SzBálint picture
****

szia_ a motorban nem lehet a hőérzékelő?

Bálint

0

ityvity
ityvity picture
*

Ott max klixon lehet , a panelról menő vezetékeket lekövetem .

0

dino71
dino71 picture

Szét kell szedni. A moci, vagy csapágyas vagy fel van akadva a szénkefe, vagy le van égve. Ezért több áramot vesz fel és bemelegszik és lekapcsol amit ki is jelez.

0

ityvity
ityvity picture
*

Köszi , ez ahogy felpörög meg is áll , a hőfokot meg stbay-ba is jelzi . Kipróbáltam a motort direktbe , hangja jó , igaz langyos levegőt fúj pár perc után , 1200W a fogyasztása . Van rajta egy auto meg kézi szabályozás és Youtube -n úgy néztem mint ha az auto-n terhelés függően szabályozza a fordulatot , elvileg kellene lehetőség , választani az auto meg kézi közt de it ahogy bekapcsolóm pörög és nem reagál ezekre a gombokra . Majd megpróbálom külső motorral , ha bár azt sem tudom hol figyeli a hőfokot , tele van mikrokapcsolókkal meg membrános nyomás, vagy vákuum kapcsolókkal , de hőérzékelőt nem sikerült kimérni benne .

0

dino71
dino71 picture

Rákerestem, ez már valami újabb fajta. Tök digitális vezérléssel, vagy a táprésze lesz rossz, vagy NTC hőérzékelő van benne és az rossz. Esetleg a nyomógombok.

0

ityvity
ityvity picture
*

Lehúzott motorral is ezt a hibát játssza , szerintem periférikusan rendbe , a panel kell átnézni 

1