You are here

Autóalkatrész beazonósítása

11 posts / 0 new
Last post
ityvity
ityvity picture
*

Üdv mindenkinek . Öregecske kis citroen jumpi szerviz autómból csöpög a főtengely szemeregnél az olaj  .szimeringen kivűl még  kuplung szettet is szeretnék rendelni, de a forgalmiba csak annyi van , hogy 2002 év , RHX motorkód , 69Kw , a webes találálatok meg olyat hoznak hogy pl.: Motorkód: DW10BTEDW4

  • Sebességváltó típus: ML5T
  • Szervezeti számtól: 09234
  • Gyártási évtől: 02/2002
  • Motorkód: DW10BTEDW3
  • Sebességváltó típus: ML5C

Van olyan találat is ahol csak 18 , vagy 21 fog , 225-, vagy 230 átmérő adat van .
Hogy tudom azonosítani , hogy milyen van az én autómba ?
Tud valaki eben segíteni ,
Bementem egy autós boltba , és ott meg tudnák rendelni a tuti alkatrészt , duplájáért  ugyan azt a márkát mint amit a weben rendelnék , meg ott van egyéb  utángyártott is , harmadáé  .
Nem mindegy , csak ha nem jót rendelek macera a csere .

Comments
bencsi01
bencsi01 picture

Szervusz!
Írj ide egy alvázszámot, hátha.
Üdv, Bencsik

0

vadmalacka
vadmalacka picture
*

Hi!
Nem tudsz mit tenni, le kell szedni és megnézni melyik kell bele. A csigaevök össze- vissza variáltak, attól függően, hogy az adott év adott honnapjában melyik beszállítótol tudták összeekecskedni az adott alkatrészt. A VIN alapján is vagy eltalálod vagy nem...

File csatolás: 

0

ityvity
ityvity picture
*

Köszi , jó látom , ha olcsót akarok akkor benne van a pakliba , hogy több napig szét lesz szedve , ha drágát akkor akkor aznap cserélik .

0

vadmalacka
vadmalacka picture
*

A barátom autószerelő, ilyenkor ha 3-4 fajta van, megrendelik neki mind, elviszi, és amelyik nem ok, visszaviszi, és fizet.. ennyi.

Vagy szétszeded és beazonosítod....de addig áll az autó

0

ityvity
ityvity picture
*

Köszi , nem rossz ötlet , rendelek egy 18 meg egy 21 fogast ,azt  vissza küldöm egyiket .  

0

KGL
KGL picture

Szia. 
Alvázszámból lehet kideríteni milyen alkatrész kell neked.

1

janir18
janir18 picture

Hello!
Saját tapasztalatom alapján ajánlom a Kovácsautót. Ha valami kétségem volt melyik való az autómba, mert a kereső több találatot adott akkor a telefonos segítség mindig jót ajánlott. Volt, hogy nem az jött ami kellett, akkor kicserélték cserecsomaggal.
Szerintem keresd őket ha bizonytalan vagy.

1

poczkodi77
poczkodi77 picture
*****

Szia!

Alátámasztom az általad írtakat, és az a 40% kedvezmény sem egy utolsó szempont... (Magam is onnan rendelek, de alvázszám ide-oda, telefonon mindig egyeztetek!)

Üdv.
PZ

0

ityvity
ityvity picture
*

Köszi , náluk nézelődtem , de ahogy KGL kolléga írja ,  kereskedőknek lehet hogy van pontosabb alváz alapú beazonosító . Hétfőn megpróbálok velük kapcsolatba lépni .

1

Kari
Kari picture
*****

Szia!
Nemtom a citrongyoseknal & manapsag hogyan van, de volt olyan (manapsag ös öreg az elvi 50 eve tajan) Passat-om, hogy a hatso fekhengerekböl vagy 4 valtozat letezett, a hozza valo gumi csöböl volt bal es jobb menetes is, nomeg a fö fekhenger is legalabb 2 valtozatban volt-mindezt nem tudtad egymassal cserelni, azaz a belsöket javitani-NODE mindez akkor s ahhoz megfejthetetlen volt az alvaz szamokbol.
Akkor fogadtam meg, hogy büdös eletben nem lesz többe nemet/VW-hajtanyom_azota 7 különfele japan markat nyüttem ela 1,5millonyi km-emmel, most a nem tul lelkesitö KIA-val lezarva- hmm, legujabb beszerzes majd-a kedvezösege miatt- lehet maskent lesz...
Csak mondanam, regebbieknel sokmindennel lehetett talalkozni, s tenyleg csak a kiepitett minta oldotta meg a kerdest.
Kari

0

Sponsored links