You are here

Philips DVDR-75 code segítség! "nem indul"

9 posts / 0 new
Last post
 picture

Sziasztok.
Van ez a csoda, ami a címben szerepel. Nem tudom elindítani, már egy kezelésit letöltöttem, de "szerény" inglisemmel nem sokra megyek. Lemezt beolvassa, azaz csak kiírja hogy DVD és ennyi. Hiába nyomkodok bármit, nemhajlandó lejátszani.
Az lenne a nagy kérésen, hogy valaki ezt a kezelésit /lásd csatolnány/ lefordítaná nekem, mert gyanítom hogy valami kódot kellene kitalálnom.
Minden nemű segítséget megköszönök.
Üdv
ui: Sajnos nem tudom csatolni mert több mint 1Mb. Feltöltöm a tanyára ha engedi, ha nem akkor várom azt a kollégát akinek ha elküldöm lefordítja.

Comments
city217
city217 picture

Sziasztok.
Kicsit vissza térnék ehhez a dvd-hez. Mdecsivel már közel vagyunk a megoldáshoz, azaz kisegít egy hasonlóval és hátha megoldódik a bajom. Addig is azt kérném, ha valaki a képek alapján tudna segíteni , hogy mi lehet a hiba, megköszönném.
A lényeg, eddig eljutok vele és innen nem csinál semmit. Felismeri a lemezt de nem játsza le.
Üdv.
ui. Huúú ez kicsi lett, nem tudom miért. Megpróbálom megnagyobbítani. :(

File csatolás: 

0

mdecsi
mdecsi picture

Szia!

Küldd.

Update: Van egy ilyenem a pincében kompletten, hibás olvasó fejjel.

DM

0

city217
city217 picture

Szia. Mdecsi.
Feltöltöttem a tanyára, de valamiért törölték. Biztos mert nem "érthető" /Magyar/ nyelvű volt, pedig hasznos anyag.
Küldj légyszives privátban egy email címet amire átküldhetem. Nem fontos szószerint fordítani. :) Ha olcsóért számolod a tiedet, akkor vevő lennék rá.
Ezzel nem tudom mi van mert beolvassa a lemezt, az OSD-n kiírja DVD vagy RW sőt már vettem föl /másik gépben néztem meg a felvételt/, de egyszerűen nem hajlandó lejátszani. Se a távra, se az előlapi gombokra nem reagál /play/
Üdv.

0

Kari
Kari picture
*****

Hali!
A föntleveö SM-ekben is van kezelesi resz, de közel 40 oldal terjedelmük letezik :-(...
Asszem 3 valtozat lenne mar most is-talan ezert lett törölve?
Kari

0

city217
city217 picture

Szasz.
Akkor most ellent mondasz magadnak? A "kevesebb több"? Mert amit felraktam 77 oldal volt és csak a táv és a teljes beállítás szerepelt benne. Ilyet egyikbe se találtam, na mindegy öreg vagyok én már ehhez.
Jobbulást.

0

Kari
Kari picture
*****

Biztos igazad van:
en csak a kezelesi reszt lattam ugy 38 oldal tajan, de a tied_ mivel, hogy magad is irtad, hogy törölve lett_ nem ismerhetem. Akkor miröl is beszelsz, miert mondanek magamnak ellent?...
Az egyikben konkretan ca. a 8.--44. oldal között talalhato_megbocsa`, de nem vagyok ellenör, s ezert nem is szandekozom többet letölteni, ezt is csak azert tettem, hogy; "na egy kis szöveget lefordithatok segitsegkent"...
K.

0

city217
city217 picture

Látom a memóriád is gyenge, csak egy topic-ra utaltam ahol Pihéhez intézted kedves szavaid, "nem baj ha több és hasonló dolog van fent". Nem pontos az idézet, de ha akarod felfrissítelek. :( De felejtsd el ne fáraszt magad, már beiratkoztam egy gyorstalpalóra.
Jobbulást.

0

Kari
Kari picture
*****

Aranyoska galagonya!
Szemelyeskedeseid allandora keretik mellöznöd!
Gondolataid pedig meg maskor sem fogom tudni olvasni_sajnalom!
Ha egy topikhoz hozzaszolsz, de közben masikra gondolsz (amit persze elfelejtesz a többiekkel közölni!), mikor erre a temara valaszolsz: nem tudok rajtad segiteni! :-)
Kar-kar (az energiaert)..
K.

0

Sponsored links