You are here

Hyundai FLR43TS511SMART Bizonyos színeket húz a képen bárhol, T-con csere. Megoldva!

7 posts / 0 new
Last post
Pásztor
Pásztor picture

Ma hozták ezt a tvét hogy a képen különböző színeket meghúz a képen, a hely pedig változik. Az előzmény csak annyi hogy az egyik szobából átvitték egy másikba, és utána ilyen lett a kép. Most ez T-con vagy szoftver hiba lehet? Tettem fel képet is a hibás képről.

Comments
Shizo
Shizo picture
**

Szia!
Amikor átvitték a másik szobába akkor ott szerelték vissza a lábát hosszú csavarral?Lehet hogy elvágott a TCON-on vn egy vezetéket. (pl a vertikális STV impulzus jeleit) amit azután  mindkét fél képernyő használ.

0

zoltan35
zoltan35 picture
*

Szia!
Nekem lvds kontakt hiba okozott ilyet, de ez csak tipp.
Üdv, Z.

1

Pásztor
Pásztor picture

Szia!
Megnéztem lvds kábeleket a T-con-nál és a Main-nál is de a hiba az megmaradt. A main-ról és a T-con számáról is tettem fel képet, de kipróbáltam a két félképpel is a tvét, de a félképnél is megmarad a hiba. Ezt a hibát nem okozhatja a T-con hibája, mert a tulaj a talpát hosszabb csavarral rögzítette, de most rövidebbel rögzítettem a talpát, mert az egyik csavar nyomta a lapot?

0

Hjoco
Hjoco picture

Szia!

Nem csak nyomta, de el is karcolta az egyik nyomtatott áramkört.
Nézd meg nagyítóval a pontot ahol elérte a csavar a t-cont.

1

Pásztor
Pásztor picture

Szia!
Igazad volt a csavar felkarcolta a T-con panel egy részét, és az egyik ellenállást is elmozdította. De rendeltem egy T-cont ma kaptam meg, és most rendes a kép a tvén, és a felíratok is élesen látszódnak.

2

mindigehes
mindigehes picture
**

Szia!

És a csavar biza gnd..

0