You are here

NucleoSTOP -- Ez a legújabb őrület, agyamentség

10 posts / 0 new
Last post
szakszlaci
szakszlaci picture

NucleoSTOP, egy kompakt eszköz, amely ütőképes.
Egy innovatív eljárás segítségével az atomenergiát azonnal és teljes mértékben, valós időben felismerik, és visszaküldik a gyártónak, mielőtt elárasztaná értékes elektronikus eszközeit.
A legújabb verzióban a külföldről érkező atomenergiát is felismerik, és egy egyedi átirányítási algoritmus segítségével visszaküldik oda, ahonnan származtak.

Az ár mindössze szenzációs 1889 euró áfával..

A készülék egyszerűen csatlakoztatható bármilyen áramkörhöz, ideális esetben a mérőhöz közeli csatlakozáshoz - és nyugodt lelkiismerettel azonnal elkezdheti az áramot használni, az atomlobby már nem profitál belőle.

Atommaghasadás, az atomenergia energiaforrása. A jól ismert folyamatok mellett minden hasadásnál fellép egy úgynevezett tachion impulzus, amely a felszabaduló maradék energiával ellentétben nem alakítható elektromossággá. Ez a tachionimpulzus azonban a hasadásból származó energia minden formájának különleges „aláírást” ad, amelyet az energiamegmaradás törvénye miatt nem lehet törölni. Következésképpen az atomáramot is ezzel a tachionos aláírással látják el.

A NucleoSTOP ezt a jelenséget használja , a szenzációs innovatív eszközt az atomáram kiszűrésére! Egy kompakt, praktikus eszköz, amely a legújabb csúcstechnológiás elektronikával van felszerelve, megkönnyíti az atomenergia használatának abbahagyását. A készülék nem igényel telepítési erőfeszítést, nincs szükség villanyszerelőre, és nem kell sehol regisztrálnia a készüléket. >Garantáljuk, hogy miután csatlakoztatta a készüléket az aljzatokhoz, még a legfinomabb elemzési technológiával sem lehet atomáramot mérni. >

 

http://www.nucleostop.de/Technik/technik.html

Comments
KGL
KGL picture

Szerintem ez csak valami poén,  te meg jól benyaltad. 

1

Jaca
Jaca picture
****

Vajh hányan tudják, hogy az atomerőmű is gőzgéppel működik?

1

lcsaszar
lcsaszar picture
*

Zseniális! Van ilyen lignitáramra, barnaszénáramra, kőszénáramra is? Mert vennék egyet.

1

SzBálint
SzBálint picture
****

szia: ügyes!
Valamint pénztárca kímélő
Ha nem veszed meg

Bálint

3

lizakl
lizakl picture
*****

Hm... nem is értem mi ez? Vagy , hogyan is akarnak átverni vele? Ilyet emberi lény nem hisz el és nem vesz!
 

0

lcsaszar
lcsaszar picture
*

Minden hülyeségre van vevő. Mivel az elektromosság és az atomenergia láthatatlan, még ellenörizni sem tudja az átlagember az állításokat.
Az atomenergia-ellenes szekta érzelmi befolyásolására alapoznak.
Én arra lennék kíváncsi, mi van a kütyüben. Olyasmi lehet, mint a konnektorba dugható fogyasztáscsökkentők?

0

Kari
Kari picture
*****

Pontosan!
Vagy 40 éve nagy "kultusza" volt a neves nyugaton a klf kozmikus & földsugarzasok learnyekolasanak.
Csak néha azon vitatkoztak, hogy az àgy alà avagy föle kell helyezni az 5 vagy inkabb(?) 10cm-es rez avagy inkabb alu lapot_majd mikor megkérdeztem, hogy ez miként menne ha a földön is atmennek azok a kozmikus stb reszecskek!? _csönd volt a valasz...
Jobbat!
Kari

0

mindigehes
mindigehes picture
**

Szia!

A házunkat, amikor vettük, a volt tulajok távoli rokonától vettük, mert egyszerre halt meg a tulaj, meg a felesége.. így kb. zsákba macska volt... De legalább olcsó.

Aztán pár éve elkezdtem a kertet rendbe tenni, ástam,.szintet emeltem, áthelyeztem, stb.. mindenhonnan 2" rozsdamentes 4-6m hosszú csőszálak kerültek elő. Hol összekötve, hol vízszintesen, hol leverve függőlegesen. Mondom mi van itt.. elásott atomreaktor? Akkor mesélte a szomszéd, hogy vagy 15-20 éve az előző tulaj kihívott valami céget, akik mindenféle földsugárzás, meg vízér, meg szellem témában "rendbe tették" a házat. Állítólag hetekig ástak, meg dolgoztak rajta. 

Hát nem tudom. Ez is egy "szakma" ;)

De minden esetre a kerítéshez az oszlopok ingyen vannak, és festeni sem kell ;)

 

0

mindigehes
mindigehes picture
**

Szia!

Egy kék LED biztosan.

0

Sponsored links