You are here

Andrew MR2118 gsm erosito - velemenyekre, tanacsokra lennek kivancsi

2 posts / 0 new
Last post
pika75
pika75 picture

Sziasztok. Van egy elado Andrew MR2118 tip gsm erosito. Hetvegi hazba /nyaraloba kellene, ahol nincs rendes jel, csak a padlason. Az elerheto aru termekek kozott ez a peldany a legujabb , es markas gyartotol van - legalabbis ez az en benyomasom. A cel egy 3G vagy 4G-s erosito beszerzese lenne, telefonbeszelgetes celjabol. A mobilnet nem fontos (de ha lehetseges, nem art ha van). Lattam, hogy a cimbeli modellen 2 drb halozati csati is van, nem igazan ertem hogy is van ez. Jol jonne nehany tanacs hozzaerto szakiktol. Sajnos ilyen celra nem tudok szanni 200euros osszegeket, mert nem letkerdes. Elore is koszonom.

Comments
mindigehes
mindigehes picture
**

Szia!

Szolgáltatói oldalról nézve..Jó szándékkal.. NE! Nagy balhét veszel a nyakadba ha esetleg begerjed, vagy teleszemeteli az étert.. Elkobzás, és egy távközlési rendszer szándékos zavarása lesz a vádiratban, és ez a jobbik eset. Kiderülni biztosan ki fog, ha gond van vele, még ha Te nem is tapasztalod, a BTS oldali performancia mérésekből.

Te, mint felhasználó NEM telepíthetsz ilyet magadnak. Forgalmazni se igazán lehetne, de mivel nincs rendes hatóság idehaza, ezért lehet fűt fát kapni, meg aliról rendelni, de ne tedd.

Amit viszont megtehetsz, és SOKKAL olcsóbb, ha veszel egy nagyon jó yagit, pár méter jó fajta koaxot, lehetőleg egy méterrel se többet, mint kell...  és egy másik antennát bentre, a kintit a BTS fele fordítod, és örülsz. Még a padlás belteréből is elég.. Nem fogyaszt semmit, nem illegális, és senki nem szól érte.

A repeatereket meg felejtsd el. Hidd el, jó szándékból mondom...

0