You are here

Telefon számot is lehet lopni?

9 posts / 0 new
Last post
ityvity
ityvity picture
*

https://divany.hu/mindennapi/bank-csalas/?utm_source=belfold.hu&utm_medi...
 Sziasztok . Remélem fordítva nem működik , vagy is hogy valaki az én számomra küldött üzenetet , vagy indított hívást saját telefonján fogadja , mert akkor lőttek a biztonságos bankolásnak .

Comments
SzBálint
SzBálint picture
****

0

Jaca
Jaca picture
****

Az a helyzet, hogy azt meg lehet csinálni, hogy a hívott fél telefonja más számot mutasson, de ettől a hívó fél telefonszáma nem változik. A banki biztonsági SMS mindig ugyanarra a telefonra fog érkezni, amelyikben az adott telefonszámmal rendelkező sim-kártya van. 
SMS-ben kapott biztonsági kódot pedig soha nem szabad kiadni senkinek. 

1

torokj
torokj picture

0

Kari
Kari picture
*****

Hmm, ezek az irasok 21 & 22-böl lennének...

0

proba
proba picture

Egy kft-vel kapcsolatban olvastam, feltörték a vezető gépét, megszerezték a cég adatokat, és egyebeket, beballagtak a telefon szolgáltatóhoz, bejelentették, hogy elhagyták a telefont. Kaptak másik simet, amivel elrendezték amit szerettek volna. Mire a jogos tulaj felfedezte nincs telefonján hálózat, már késő volt.
 

0

ityvity
ityvity picture
*

Érdekes mese lehet ez , mert aki már intézet céges ügyeket szolgáltatónál tudja , hogy ehhez nem elég egyszerű cég adat . Most nem tudom ebben az számítógépes világban hogy működik , velem anno alapító okirat , aláírási cím példány , meg személyi nélkül szóba sem álltak .

0

csakyt
csakyt picture

Szia
 Nekem valamikor régen, volt egy sim clon programom. Még abban az időben szereztem amikor vettem a MasterCard CRD3 (MCRD3 burner) programozómat. Azzal lehetett az UPC kártyákat is crackolni. Nagyon rég vettem elő. lehet még valamelyik hdd-én meg is van.
Tibi

0

csakyt
csakyt picture

Sziasztok. Valami ilyesmi program volt. Valahol lehet meg van még. A programozóm amivel írni olvasni lehet a sim kártyákat és felismer nagyon sokféle kártya típust, az még meg is van. Régen, valamikor 2005 környékén ezt az I/O készüléket meg is szüntették árusítani. Kijött később egy jóval butább.. Ezek közül mindet képes volt kezelni.

https://www.youtube.com/watch?v=JFpLGDmcx2g
 Tibi

File csatolás: 

0

Sponsored links