You are here

JVC AV28F3SJ 11AK49-A

9 posts / 0 new
Last post
Pásztor
Pásztor picture

Sziasztok!

Ezt a készüléket Angliából hozták be, de se BG, se DK hangnormán nincsen hangja csak sistereg. Próbáltam volna bejutni a szervízmenübe de nem sikerült 4725 kodokkal, vagy nem is itt lesz a gond? Segítségeteket előre is köszi.

Comments
Pásztor
Pásztor picture

Sziasztok!

Szereztem távirányítót, de akkor sem hajlandó belépni a szervíz menübe. Hiába nyomom a info és a mute gombot egyszerre, semmit nem reagál rá. Igaz ez egy utángyártott táv, de szerintem vinnie kellene, mert mindent tudok vele kezelni csak ez a fránya belépés nem akar összejönni. Vagy valaki tudna eprom mentést küldeni?

0

Fülesmester
Fülesmester picture
*****

Szia! BUÉK! :D

Nem illik idézni magamtól, de erre a kérdésedre már leírtam a választ:

"A távirányító INFO és MUTE gombjainak együttes lenyomása. Ez a módszer viszont csak az eredeti távirányítóval működik, mert a többinél (az univerzálisoknál is), ha egyszerre két gombot lenyomunk, akkor semmiféle parancsot nem ad ki (letilt)."

Próbáld ki egy KH / AM rádióval, hogy amikor a két gombot egyszerre benyomod, ad-e ki parancsjelet.

Dumpot Toshiba, vagy Vestel változathoz tudok küldeni, de a geometriát mindenképpen be kell állítanod.

Üdv:
Fülesmester

0

Pásztor
Pásztor picture

Szia Fülesmester!

Nincs meg az eredeti táv, csak univerzális ezzel is be kellene tudni lépni? Ha jól találtam ki, akkor a MUTE és a INFO gombot egyszerre kell nyomni a távirányítón, és már bent is vagyok, de ez most nem jött össze nekem! A service manualban, simán a 4725-öt kellene beütni, de ez sem segít.Bocs hogy kérdezem de nem tanultam angolul, csak azt tudom amit BASIC nyelven kellet tudni programozni, még anno commodore plus4-en.

0

jbussh
jbussh picture

Üdv!
JVC szervízmenübe legjobb tudomásom szerint csak eredeti távval lehet belépni.

0

Fülesmester
Fülesmester picture
*****

Szia!

A csatolmányokbeli anyagot konkrétan a JVC AV-28F3SJ/B készülék szervizmanuáljából írtam ki. Amint kiolvasható belőlük, a 4725 kód ennél nem alkalmazható, csak a távirányító INFO és MUTE gombjainak együttes lenyomása. Ez a módszer viszont csak az eredeti távirányítóval működik, mert a többinél (az univerzálisoknál is), ha egyszerre két gombot lenyomunk, akkor semmiféle parancsot nem ad ki (letilt).

Üdv:
Fülesmester

File csatolás: 

0

city217
city217 picture

Szia.
Lejjebb írtam hogy mi a megoldás /szerintem/ Próbáld meg a tv konfigra rámenni és akkor a kódot megnyomni. Utána ha minden igaz akkor kapsz két lehetőséget "módosítás-opciók", és itt az opcióban tudod beállítani.
Üdv

0

Fülesmester
Fülesmester picture
*****

Szia!

A csatolmányban megtalálod (de a szervizmanuálban is benne van).

Üdv:
Fülesmester

0

city217
city217 picture

Szia.
Hol próbáltál belépni a sz-menübe? ..mert nekem se volt egyszerű, a "tv konfigurációnal" próbáld. Nem tudom hogy mindegyiknél ez-e a kód, amit én tudok az a AK-19 és a 45-höz jó. Volt egy topic-om amibe megtalálható, ha kell előhozom.
Üdv

0

Sponsored links