You are here

hp compaq presario 2500 hang hiba

16 posts / 0 new
Last post
APUJKA
APUJKA picture

sziasztok!
van ez a presario 2500 as laptop nem mukodik a hang benne ha felkapcsolom hallani ahogy pattanik a hangszoro.de persze hang nincs egy ami mukodik az a volume. atneztem a rendszerben minden hangal kapcsolatos dolgokat es minden rendben. eros a velemenyem hogy a vegerositovel van gond sajna sem a az alaplaphoz sem az ic-hez ami vezerli a hangot nem talaltam rajzot. az ic neve ali szama M1535+a1. ha megkerhetem barataim segitseget ha valaki talalkozott hasonlo problemaval jelezze nekem. elore is koszonom.

Comments
Crea
Crea picture

Szia! Nekem hasonló gondom volt egy ASUS F5N -el,de csak win7 alatt... minden drivert kipróbáltam semmi. Bios frissités megoldotta a gondot. Tökéletes lett. Egy próbát lehet megér. :)

0

APUJKA
APUJKA picture

szia. frissitettem de semmi azert kosz.

0

csumsza
csumsza picture

Szia!APUJKA,
Probálj meg ugy rá keresni driver-re ,hogy a hang csip száma szerint, vagy a honlapról konkrét a tipus szerinti driver-t letölteni.
Remélem sikerül.
Üdv: csumsza

0

APUJKA
APUJKA picture

Szia! Csumsza.
probaltam mar a hang chip szerint is de semmi vagyis hat a hang chip szama cx20468-21 conexant. konkretan ehhez a chiphez nem is talaltam a szamhoz megfelelo szoftvert. akar hogy is mindig egy masik szamhoz jutok el az pedig ez cx20468-31 lehet hogy ez a gond? a honlaprol remenytelenul toltogetek drivert nem jo.

0

csumsza
csumsza picture

Szia köszi ,hogy válaszoltál.
Nem tudom mennyire fontos,de van egy alternatív megoldás.
Pl ez / ET-GX4190 USB hangkártya / kb 1000ft.
Szerintem a csip csere többe jönne ki.
Üdv csumsza

0

APUJKA
APUJKA picture

ok lehet h ez lesz belole koszi

0

jbussh
jbussh picture

Üdv!
Úgy a legegyszerűbb, hogy Eszközkezelőben az eszköz tulajdonságainál megnézi a Részletek fület, ott Hardverazonosítók, és az ott látható karakterláncot beírja a devid.info honlapon látható keresőbe.

0

BioHazard
BioHazard picture

Szia!

2200-höz itt van rajz, hátha nincs nagy eltérés.

http://lqv77.com/download/65/

KG

0

APUJKA
APUJKA picture

szia!
koszi a rajzot. sajna nem az a hibaja amire gondoltam. vagyis hat a vegerositore gondoltam de az mukodik viszont nemkap elo hangot. a bios ban viszont megfeleloen csipog a hangszoro. probaltam mas hangdrivereket es ugyan azt az uzenetet kapom hogy az eszkoz megfeleloen mukodik. ez ojan mint ha a hangkartya nem adna jelet a vegerositonek. de akkor ez driver hiba aztmeg mar nemegyet telepitettem es mindegyiket rendben talalja a rendszer. rajz nelkul nehezebb remelem megtalalom ra. meg egyszer kosz a segitseget.

0

Attee
Attee picture
*

Üdv!

Ha nem nagy probléma, én legyalulnám a windowst... Néha bejön egy reinstall ilyenkor is.

0

APUJKA
APUJKA picture

udv!
azt is megprobaltam az xp-tol a 7-es ig. de a hiba nemvaltozott.

0

jbussh
jbussh picture

Üdv!
Hülye kérdés; nem akarlak annyira botosnak nézni, de láttam már, hogy elkövették ezt a hibát.
Ennek a gépnek nincs valahol egy fizikai potmétere hangerőszabályzóként?
Illetve még olyat is láttam pont egy ócskavas Compaqnál, hogy nem a megfelelő hangillesztőt telepítette hozzá a Win. Akkor is ez volt a jelenség: Eszközkezelőben minden oké, máshol sem jelzett hibát, de nem volt hang. Kiderítettem, hogy teljesen más volt benne a hang, mint ami driver volt hozzá telepítve - és mégis települt hozzá nemcsak a segédprogram, hanem az eszközillesztő is; Eszközkezelőben pedig a helytelen drivernek megfelelő név jelent meg.

0

APUJKA
APUJKA picture

udv!
van neki az az egy mukodik. na es ott mien drivert kellet telepiteni?

0

jbussh
jbussh picture

Gőzöm sincs. Arra sem emlékszem, hogy szúrtam ki a hibát. Talán a HP honlapjáról akartam leszedni a hangot, és akkor vettem észre, hogy eltér gyártóra is a telepítettől.

0

APUJKA
APUJKA picture

hat a hp honlaprol is probaltam mar nemis eggyet sikertelenul. egyikkel sem mukodik.

0

Sponsored links