You are here

BECKER AVUS BE2035 kod

5 posts / 0 new
Last post
Imyke
Imyke picture

Sziasztok!

A fenti autórádióval az a gondom, hogy kéri a kódot. Azonban ez még nem is lenne gond, mert meg van a kódja, de nem vagyok elég gyors a beírásához. Ugyanis az ON-gomb megnyomása után vagy két másodperc elteltével kiírja hogy "CODE", meg az lcd-n 1-től 0-ig a tíz gomb felírata, majd kb 3-5 mp múlva kikapcsol magától a készülék és abszolúte nem érdekli, hogy én mit szeretnék. Hiába próbálom gyorsan benyomogatni a kódot, arra sem reagál.

Mitévő legyek? Nem kéne eldobni, ugy gondolom.

Köszi!
Üdv!
Imre

Comments
mantikor
mantikor picture

Csatolok egy filet a kod:3507.
Üdv:Pál

File csatolás: 

0

jancsika
jancsika picture

Szia--nos ezt a tipust nemigen ismerem,de nem mondtad hogy autóban vagy asztalon próbáltad,ugyanis a legtöbb rádió,akkor irja ki csak 1-2 másodpercre CODE,ha a tápcsatinál hiányzik az egyik "plusz" vagy "minusz",és ha autóban van akkor kontakt-ot is kell adni,hogy a kódot be lehessen irni...persze rengeteg tipus és tervezés van,de ezt kell megnézni minden rendesen van-e bekötve...üdv!

0

Lengyi
Lengyi picture
*****

Szia.
Nézd meg az előlap csatlakozót, és az érzékelőt.

0

Imyke
Imyke picture

Szia Lengyi!

Az előlapi csatit átnéztem, megtisztítottam. Érzékelőt nem találtam sehol sem. Legalábbis, gondolom, olyanra gondoltál, ami az előlap felhelyezését figyeli?

Eeprom tartalmat kiolvastam, analizáltam. Ki lehet olvasni a kódot, meg hogy a számláló 5-ös értéket foglal el. Akár kikapcsolom a kódkérést, akár nullázom a számlálót, minden esetben ugyanaz a helyzet, csak a "CODE" felirat olvasható a kijelzőn és pár másodperc múlva kikapcsol a készülék.

Egyéb más lehetőség?

Köszi!
Üdv!
Imre

0