You are here

Dekódoló kártya műholdvevőhöz

14 posts / 0 new
Last post
jandu
jandu picture

Szép napot mindenkinek.
Remélem nem leszek letolva ezért a kérdésért, de az sem jó, ha nincs /vagy kevés/az infó, az sem ha sok.
Rákerestem, milyen és mennyiért lehet kapni dekódoló kártyát magyar adókra a tányéros műholdvevőmbe - Astrát fogok - és a sok infóbol megfájdult a fejem.
Hogy mit akarok egyáltalán? Van egy ORTON 4160CX+ műholdvevőm amelybe CSlink örok kártyát használok. Ezzel fogni tudom a cseh és szlovák 28 TV adását. Szeretnék egy hasonló, 1éves vagy örök kártyák a magyar alap műsorokra (MTV1,2, TV2, RTL, Duna, meg ami egy csomagban benne van), de valahogyan nem tudok a sok kínálatból választani, mert a kínálatokban keverednek a földi adásra való vevők és a kábel TV vevők kínálataival, meg persze a sok extra csatornákkal. És így nem vagyok biztos, melyik az, amit keresek. Biztosan tudtok segíteni!!!
Előre is köszönom,
János.

Comments
geza682
geza682 picture

Hello! János Ha jön a földi digitális adás akkor csak kártya . Pre- paid azaz előre fizetett szolgáltatás , mint a mobilon "kártyás" www.betacom.hu . Műholdon 9 fok kelet eurobird műhold Duna, M2 Kódolatlanul M1 kódolt. a Hot Bird mellet " Picit balra 4 fokkal. most már jó térerővel. 11.958 MHz S/R 27500 FEC 3/4 Mo.-n 90 cm-es tányérral elérhető.üdv. geza

0

grofzero
grofzero picture

Szia!
Igaz hogy nem Astra hanem hotbird+eurobird (monoblock fej kell hozzá), de műholdas és van féléves és éves kártya ismindenféle hűségnyilatkozat nélkül:
http://www.olcso.tv

0

jandu
jandu picture

Szia!
Nagyon melegszik! - Feltöltőkártyás-ez a megnevezés nem ugrott be nekem. Pontosan erről lenne szó. Ha nem kellene a tányért forgatni, ez a hotbird+eurobird sem lenne rossz!

János.

0

Fülesmester
Fülesmester picture
*****

Szia!

Elektrodoki callcenter: 0678522224

Adnak felvilágosítást is.

(Elírtad a címet: "műholvevő")

Üdv:
Fülesmester

0

jandu
jandu picture

Szia,
külföldi beszélgetéshez a Elektrodoki callcenter egy kicsikét drága lenne, (bár lehet, 1-2 perc alatt ellehetne intézni).
A címet már kijavítottam.
János.

0

schmiditv
schmiditv picture

Szia, nézd meg, hogy jön e nálad a digit. földi ( a mindig tv honlapján van egy kereső, város, utca, házszám alapján), ezek az adok alapbol jönnek, kártya nélkül is, persze hozzávalo beltérivel. Múholdrol csak szolgáltaton keresztül tudud venni , az M1, M2, TV, RTL K. stb. adokat. Üdv.: Imre ui.: sat.hu forumot is látogasd meg

0

jandu
jandu picture

Szia,
a "földi" - teresztriális digitális adást fogom. A kártya másik TV-hez kell.
Igen, szolgátató kell a műholdvételhez, olyat keresek, aki éves kártyát kinál a magyar adók vételéhez, minden extrák nélkül.

0

schmiditv
schmiditv picture

Szia, nem értem igazán mi a gondod, pl.: 1 éves szerződés a T.Home-al vagy bármelyikkel, alapcsomag aztán slussz. Üdv: Imre

0

schmiditv
schmiditv picture

Szia, vagy most kezdem kapisgálni, hogy Te valoszínüleg szlovákiában laksz, ha jol tévedek? Üdv.: Imre

0

jandu
jandu picture

...."Szia, nem értem igazán mi a gondod, pl.: 1 éves szerződés a T.Home-al vagy bármelyikkel, alapcsomag aztán slussz. Üdv: Imre"".....

Valami hasonló, csak nem szerzódésest gondoltam. Nálunk interneten megrendelek 1 évest, vagy ú.n. örök kártyát. Utánvéttel leküldték, kifizettem,bedugtam a vevőbe, rákerestem a adókra és ennyi. Nem kell hozzá szerződés. Nálatok ilyesmi nincs?

János.

0

lockstock
lockstock picture

Szia!

Kártyamegosztás???

lockstock

0

rittzo
rittzo picture

Szia!
A kártyamegosztás nagyon egyszerű és okos dolog. Vannak free megosztós oldalak és vannak fizetősek. Kell a megosztáshoz internet és egy megosztós beltéri, amiben ethernet kártya van. A készülékben a gyári sw-t le kell cserélni a megosztós sw-re. Utána a megosztótól kapott IP cimet, átjárót, jelszót be kell állítani a készülékeden és már jönnek is a megosztott müsorok.

0

jandu
jandu picture

Szia,
ezt nem értem, hogy kártyamegosztás.
János.

0

Sponsored links