You are here

DAEWOO 20A5 szerviz menü belépés

5 posts / 0 new
Last post
cape-t
cape-t picture

Üdvözletem a Mestereknek!

Van nálam egy fenti típusú TV, CP-375 sasszi. Villámcsapott volt, de úgy néz ki, csak a primer és szekunder oldali GND közti tárcsakondi ment el. (ennek és az 5,6Mohm -nak mi a feladata?) Ezt cserélve az első tesztek alapján minden működik, csak a geometria ment el. Gondolom az EEPROM tartalma átíródott a sztatikus feltöltődéstől.
Az egyik kérdés az lenne, hogy hogyan tudnék belépni a szerviz menübe, a másik, hogy meg kell-e néznem még valamit rajta, vagy tényleg megúszta ennyivel? A távirányító ilyen: http://bolthely.hu/taviranyito/id/00027_R28B03__R-28B03__R28B03_DAEWOO_t...

Köszönettel:
Gyula

Comments
Dr.Távadó
Dr.Távadó picture

Szia!
A két GND váltóáramú rövidre zárása a kondi feladata, az ellenállás pedig a kondi kisütő ellenállása. Ha nincs benne, érdekes zavarcsíkok jelenhetnek meg a képen.
Smódra keress rá, nagy irodalma van. Szerviztávval, vagy egy megfelelő távadó átalakításával lehetségesek a beállítások.
üdv

0

cape-t
cape-t picture

Szia!

Köszönöm válaszod! Eddig csak a csatolmányt találtam. Viszont itt ha jól látom, sorméretet nem lehet állítani, pedig ezen a TV-n az elég nagy. A logók fele már nem látszik. Magának a TV-nek nincs OSD-s szerviz menüje, csak a táv funkciói változnak meg?

Üdv:
Gyula

0

Dr.Távadó
Dr.Távadó picture

Igen, szerviztávval a vízszintes sorméretet nem, csak a horizontális pozíciót lehet állítani. Ha nagy a sorméret, hardveres hibát keress. (tápfeszültség, C509, C410, C411, stb)
üdv

0

cape-t
cape-t picture

Szia!

Köszönöm... :( Pedig reméltem, hogy hamar visszamehet a gazdihoz. Ezek szerint tornásznom kell még rajta egy ideig. De legalább van egy ugyan ilyen donor panelem, úgyhogy tudok alkatrészeket cserélgetni, legalább próbából.

Üdv:
Gyula

0