You are here

beko sorkimenő gond

6 posts / 0 new
Last post
paprika66
paprika66 picture

Üdv. szakik!Egy beko van az asztalon/11.1/110'/.M12-96/003311124/ csattogott benne,vettem is Zozótól egy Hr8007-et bele,de a fókusz-g2 potik alatt nincs test kivezetés a sorkimenőn,így beszerelés után a G2 700 V-nál lejjebb nem tekerhető,a képcső pedig elég durva hangon tiltakozik,Zozó rendes volt;küldött egy másikat,de ezzel is ugyan az a helyzet.A kérdésem az,hogy belefaragható-e ez a fajta sorki,ebbe a bekoba,valamely átkötéssel?

Comments
Fülesmester
Fülesmester picture
*****

Szia!

A hiányzó láb belül le van kötve a másik földlábra.
Van olyan utángyártott sorki, aminek csak egy földlába van, közben az eredetinek pedig három is volt. Ez nem szokott ilyen problémát okozni.

Mérj 200Mohmos méréshatárban ellenállást a G2 kivezetés, és a földláb között. (De ne bent az áramkörben!)

Üdv:
Fülesmester

0

paprika66
paprika66 picture

Balázs Laci:Helló,Mester!Mérem.

0

paprika66
paprika66 picture

Balázs Laci:Basszus! Ez műhiba volt!!Öregszem és meleg van! Szín és vezeték után dolgoztam automatikusan és fáradtan.Az eredetin pont fordítva van a fókusz és a G2 vezeték színe.Az újnál a fekete a fókusz.Működik a szerkentyű,Köszönöm:Laci.Most már csak Zozó előtt égetem magam ;a két jó sorkimenő miatt,megkeresem.A jó pap is holtig tanul, ha nincs elég munka;csinál magának az ember.

0

Fülesmester
Fülesmester picture
*****

Szia!

Akkor majdnem minden OK.

Rendezőelv:
Dolgozz keveset, csökken a baleset! (és/vagy felkopik az állad)

Üdv:
Fülesmester

0

paprika66
paprika66 picture

Balázs Laci:Elvagyok,mint a befőtt;összeraktam,távot megtisztítottam,most a nővérem zárlatos mikrója következik,de van jobb is:ha jól láttam a tv2-ön Nagyferó használt ruhát reklámoz,de a" bölcsek kövére"/most megy/ jobban tetszik.

0