You are here

32lg5000 nem mindig indul

6 posts / 0 new
Last post
Balázs
Balázs picture

Sziasztok

Adott egy 32LG5000 típusú tv. Készenlétből indítva a stby led pirosról átvált kékre ahogy kell,de sem a háttérvilágítás nem jön meg és hangja sincs. Ilyenkor visszakapcsolva készenlétre és újra indítva már jó. A tulaj elmondása szerint hidegen és melegen is produkálja a hibát teljesen véletlenszerűen. Nálam két napja jó tápban kondikat átmértem de nem találtam hibásat. Van ezeknek valami típushibájuk?
BAlázs

Comments
ludas
ludas picture

van

0

Balázs
Balázs picture

Szia
köszi! :-) El is árulod?
Balázs

0

zoltan35
zoltan35 picture
*

Szia!
Jajj, milyen kíváncsi lettél! Az eredeti kérdésed még csak annyi volt, hogy van-e... amire korrekt választ kaptál,most pedig már azt is tudni akarod mi az??? Vélhetően rájöttél a rövidke válasz miértjére. Bár TE legalább a nagy igyekezetben ami a hiba megosztásakor elfogott, nem felejtettél el köszönni. Még erre sem veszik sokan a fáradságot... Bocs, nem okoskodni akartam és igazából nem is teljes mértékben ide való megjegyzésem, csak néha dühítő, hogy vannak akik akkor sem veszik észre magukat, mikor felfüggesztik a "kérdését", inkább nyit egy új topikot. :beer:
Üdv, Z.

0

Balázs
Balázs picture

Szia
Nem kell bocsánatot kérni. Én hibáztam, és egyébként sem vagyok sértődékeny. Ismerősé a tv és kicsit kellemetlen, hogy visszavittem és már telefonált hogy megint csinálja. Tudja hogy nem cseréltem semmit mert nálam nem produkálta a hibát. Valamelyik nap visszahozzák. Nincsenek meg tv nélkül reggel hozzák, este vinnék, ezért készülnék rá ha van rá megoldás.
Balázs

0

ludas
ludas picture

Szia !

Hivj fel 06302598287 nem titkos csak komplikált
üdv
Csaba

0