You are here

42fd9944/01s Philips plazma monitor

5 posts / 0 new
Last post
szataka
szataka picture

sziasztok
a fent említett készülék készenlétből indítva (2-3 sec zölden világító led)folyamatosan villogó pirosat mutat, cserélve a tápban a következő elkók: 2662,26632664 ahogy tanácsolták, egy hétig nézték és visszahozták ugyanazzal a hibával, most a következő ajánlás szerintieket cseréltem (2058,2002,2009,2090) de az eredmény semmit nem változott igazából mérve semmit nem találtam rossznak az elkók is mérve majdnem az értéküket mutatták, de azért cseréltem őket. valami okosság jól jönne , ha valaki tudna segíteni ebben megköszönöm.
attila

Comments
bluemoon
bluemoon picture

szevasz,

a két hibának valúszínűleg semmi köze egymáshoz. le kell mérni a Z-sus modul kimenetét, a fóliákon, hogy nem e zárlatos. ugyanúgy az Y-buffer-ok szoktak itt leggyakrabban zárlatossak lenni és magukkal viszik a FET-teket is az Y-main modulon. ha van donor az óriási segítség de az Y-buffer-ok esetleges zárlatosságát mindenféleképpen ellenőrizni kell mielőtt az Y-maint felszereled mert ellenben elszáll.

üdvözletem

0

szataka
szataka picture

időközben láttam a szalagkábelt nem dugtam rá a tápra , annyi változás van hogy egy pillanatra a fény látszik az egész kijelzőn de rögtön le is kapcsolja , zárlatot sehol nem találok.

0

Jimmy
Jimmy picture

Szia!

Van egy komplett gépem donornak ha nem jutnál dülőre.

Üdv,
Jimmy

0

szataka
szataka picture

Rendben ,, de elötte átnézem hátha .

0