You are here

47 db. VHS nyomógörgő, és 6 db idler

11 posts / 0 new
Last post
formasu
formasu picture
*

Van 47 db. VHS nyomógörgőm, amik vagy újak, vagy profi esztergályos által köszörűvel padon felszabályozottak, szépen futnak. ezen kívül van 6 db közlőkerék is, ami szintén vagy vadonatúj, vagy újra van gumizva.

Ára: 300 Ft/db. 

Szerk: Nagyon sok féle  méret van köztük. Ha jól számoltam, akkor 53 darab az egész. Remélem, van valaki, akinek érnek még valamit. Arra gondoltam, hogy egyben az egészet oda adnám akár 100 Ft/darab áron, azaz 5300 Ft-ért.

File attachment: 
Comments
Guest
Guest picture

Remélem, az árudra is lesz vevő.
Mert akik itt lebzselnek, azoknak úgy néz ki, nincs rá lóvéjuk.
További eredményes üzletelést!

2

Mosószaki
Mosószaki picture

Nem pénz. Egyszerűen nem kell. 
Anakronizmus. 
Asszem Multiplikató javít még ilyesmiket. 

1

Guest
Guest picture

Igen, Ő az egyik akire én is gondoltam. De ahogy tudom,ő sem "javítja" megélhetés szerűen  (hiszen ezek fölött már eljárt az idő) hanem gyűjti a különlegesebb darabokat. Az első megjelenésüktől az utolsó már egy panel+ szinte csupasz mechanikából álló darabokig volt szerencsém javítani ezeket. Ma már legfeljebb a régi családi és hasonló felvételek digitalizálásánál jöhet szóba a használatuk. A hirdetett mennyiséget szerintem egyben meglehetősen reménytelen eladni. Talán két vagy három csomagra bontva esetleg...

0

formasu
formasu picture
*

Szétbontani elég körülményes lenne, mi alapján bontsuk részekre? Sok vadi új is van köztük, de a nem újak is fel vannak javítva, szabályozva. Nagyon sok féle  méret van köztük. Ha jól számoltam, akkor 53 darab az egész. Remélem, van valaki, akinek érnek még valamit. Arra gondoltam, hogy egyben az egészet oda adnám akár 100 Ft/darab áron, azaz 5300 Ft-ért.

0

Kari
Kari picture
*****

Szia!
Sztem a nyitoban (is)kellene erre modositanod-nem?
Kari

0

Mosószaki
Mosószaki picture

Régen én mennyi ilyesmit cseréltem. Még a Kőnig-Sinibe jártam. De akkoriban még volt HQ Nedis. Még volt Mikrovill. Apropó! Az van még? 
 

0

gyuri50
gyuri50 picture

Szia!
Cím: Budapest, Kék Golyó u. 26, 1123
Nyitva tartás
Zárva ⋅ Nyitás: H 9:00
Telefonszám(06 1) 212 4130
Üdv.

1

Simontv
Simontv picture

A HQ még létezik mostanság is  tőlük vásárolok alkatrészt . Én a kezdettől a Hq-ban és a Sininél és a keszthelyi Ashwo-ál a Pistánál vásároltam  a nyolcvanas évek végétől.

0

Mosószaki
Mosószaki picture

Várj! 2 hq volt.
A hq nedis és a hq video. 

0

SzBálint
SzBálint picture
****

szia Kispesten Corvin krt, onnan vált ki a HQvideo, majd Szugló u, >Ungvár u.>Kerekes u

Bálint

1

Sponsored links