You are here

A4-es SCANNER-t mire lehetne használni, hasznosítani?

9 posts / 0 new
Last post
apostrophes
apostrophes picture

valamikor jó drága lehetett, most került hozzám...
 

 

Comments
Shizo
Shizo picture
**

Szia!
Egyik haverom UV neonokat tett bele, és maga késziti így a NYÁK--ot foto eljárással.

2

Öreg szaki
Öreg szaki picture

HA szkennerként akarod használni, keresd meg a VueScan programot (van hozzá okosítás), rengeteg szkennert ismer. Jó eséllyel a tiédet is. Nekem még az általam keresett szkennereket mind ismerte.
 

1

SzBálint
SzBálint picture
****

szia: akár  pontos típusszámot is írhattál volna
Nem mindegyikhez lehet fellelni illesztőprogramot

Bálint

1

kovacsna
kovacsna picture
*

Hali

Nem is kell specifikus illesztő progi csak egy twain driver, aztán jó napot. A Hp ismeri ezt a protokollt ,de kb minden normális scanner.

KN

 

1

Csaba1002
Csaba1002 picture

Szia! Nekem is van egy HP ősidők óta. Nagyságrenddel jobb képet készít, torzításmentesen, mint a mai telefonok. Kisebb 3d tárgyakról is jó fotókat készít. A meghajtóját a gyári honlapról túrtam ki a WIN10-re. Az eredeti csak a WIN8-n ment. Végigpróbálva, vagy 30 drivert, beütött a szerencse, és az egyik teljesen más géphez való programmal elindult, és tökéletesen működik. Ráadásul ez egy sallangmentes, kis progi, nem úgy mint a gyári.  Nem túl gyors, de minőségi doku másolatot tud csinálni.

1

PushyG
PushyG picture

Üdv!

Ha esetleg nem működik, vagy nem kompatibilis semmivel ÉS nem CIS a szenzor, hanem még CCD-s, akkor a CCD előtti lencsetagot ki lehet belőle termelni. Lupénak kiváló. Sokszor készítek vele a telefonommal ultra makró felvételt, csak a kamera elé teszem.

Gábor

1

Jaca
Jaca picture
****

Kis ráfizetéssel hasonló Audira cserélheted laugh

4

lcsaszar
lcsaszar picture
*

Én is vettem pár éve megunt sulinetes Canon scannert. Gyakran használom okmányok, dokumentumok szkenneléséhez PDF-be, amikor a mobilos fotózás nem elég jó. A Windows 7-es driver is simán felment 10-esre. Szerintem más célra nem tudod hasznosítani, átalakítani, de Jófogáson vagy Hardveraprón biztosan el tudod adni 3-5 ezer forintért.

2

Sponsored links