You are here

Aeg L71260SL mosógép indítás után 1 majd 0 percet mutat és nem indul

4 posts / 0 new
Last post
gnusmas1234567

Sziasztok!

Aeg L71260SL mosógép indítás után 1 majd 0 percet mutat és nem indul. Nagyon szivat ez a masina, mert nálam rendesen működik, a "gazdájánál" viszont 10-15 mosás után előjön a hiba, addig viszont nála is tökéletesen működik. Hibajelenség pontosan az hogy a programot kiválasztva kiírja a gép a mosási időt, utána start gombot megnyomva 1-2 másodperc múlva lemegy az idő 1 percre utána nem sokkal nullára és mintha végzett volna. Kondikat cseréltem, forrasztásokat átnéztem. Az idegesítő hogy nálam még nem csinálta, így hiba közben nem tudtam méregetni.

Szerintetek?

Üdv: G.

File attachment: 
Comments
Mosószaki
Mosószaki's picture

Szia!
A tulajjal kell pontosítani, hogy mikor, melyik fázisnál, hogyan jön elő a hiba.
Lehet nem is a gép hibás csak nincs épp víznyomás vagy a lefojó dugul el.
Az is előfordulhat, hogy a fali dugalj kontakthibás.
Mindenesetre ez nehéz ügy.
 

0

Vote up!

You voted ‘up’

varga jano
varga jano's picture

Szia Gnusmas !
Igy nehéz lesz . Akkor tudod 100%-an , gyorsan , javítani , ha állandósult a hiba . Addig a tulaj figyelje mosás közben . Akkor hívjon ki , ha éppen hiba van . Szerintem .

0

Vote up!

You voted ‘up’

ata2k6

Gép kikapcs, Start + mellette levő gomb (időzítő) lenyomva tart és bekapcs, majd gombokat elengeded amikor villogni kezdenek a fények. Programválasztót forgatva a külömböző tesztfázisok mennek végig, + az utolsó hiba

0

Vote up!

You voted ‘up’