You are here

AEG-PROTEX-7kg szárítógép "EHO" v "EH0"/"EHE" hibára kiáll-Megoldva

6 posts / 0 new
Last post
varga jano
varga jano picture
*****

Sziasztok !
A fenti szárítógép a hibakódon kívül semmit nem csinál . A sm szerint " A hálózati feszültség és/vagy frekvencia nem az előírt . Várjon addig amíg helyre áll . "
Én nem így gondolom . Biztos a fenti ok(ok) is ezt az error code-t váltják ki . Viszont . A panelt kézbe véve . Látszott,hogy több relének a lába kitörött a forrasztásból . (Az öt reléből .+Az egyik csatlakozót már "javították")
Forrasztásokat kijavítottuk . Találkozott-e valaki már az AEG család szárítóinál ezzel a hibával ? Mi volt a megoldás rá ? Köszönöm szépen , előre is , a válaszotokat .
Üdv Jano

File attachment: 
Comments
MZperX
MZperX picture

Erre mondják, ha megmondom, meg kell öljelek. 
Segédtáp -stby táp- 470n X2 275 V. 
Nem mindegy hol veszed. 
A HQ szürke kondija újonnan 430. 
Némelyik már nem indul annyival. 
Lomex kék, 490. 
Az kell bele.

1

varga jano
varga jano picture
*****

Bocs!
Már nem emlékszem a probléma megoldására
Üdv
 

0

SzBálint
SzBálint picture
***

szia: a szürke tényleg szar, 20-30%-kal kevesebb, 5 különféle értékből vettem   több darabot, mindegyik kevesebb
Azóta mindegyiket megmérem beépítés előtt, régebben írtam is erről

Bálint

0

aztazeget
aztazeget picture

Szia Janó!

Megoldódott ez a probléma a relé lábak forrasztásával?
Belefutottam én is egy EHE hibakódos Electrolux szárítógépbe.

Köszi:
NA

0

varga jano
varga jano picture
*****

Szia !
Nálunk . Igen .
Üdv

0