You are here

AKAI AP-D30 lemezjátszó

9 posts / 0 new
Last post
Fand895
Fand895 picture

Kérem, hogy aki ismeri a lelkivilágát ennek a D-hajtású lemezjátszónak az segítsen. Mindkét fordulaton lassú, és nem segít a Kontakt spray vagy a beállító trimmerek mozgatása, A trimmereket ütközésig balra tekerve sem éri el a kívánt fordulatot. Minden ötletet megköszönök, kapcsolási rajzot - szervízkönyvet pedig méginkább.

köszi András

Comments
gsandor
gsandor picture

Szia!
Az AKAI AP-D33C tipusu lemezjátszó müszaki leirása megtalálható az 1983-as Magnósok Évkönyvében.Ha esetleg nincs meg,üzenj megpróbálom feltölteni!
Üdv:gsandor

0

Fand895
Fand895 picture

Szia,

Sajnos csak az 1980-as Csabai évkönyv van meg, így megkérlek, hogy töltsd fel az AP-D33C kapcsolási rajzát. Remélhetőleg nem tér el jelentősen az AP-D30C-től.

Köszönöm

0

gsandor
gsandor picture

Szia!
Kapcsolás feltöltve!Remélem tudod használni.
Üdv:gsandor

0

Fand895
Fand895 picture

Szia

Köszönöm, hogy mozgósítottad az erőforrásaidat az AKAI lj témában, de a letöltéssel még nem boldogulok: hol keressem, mire klikkeljek, keresési úrvonal .... ? kérlek segíts. Köszi

András

0

gsandor
gsandor picture

Szia!
A főoldalon találsz olyat,hogy SM keresések,klikk a kapcsolási rajz,szervizkód,stb.Az ablakba beirni,hogy AKAI és a készülékek közt megtalálod.Ha igy sem menne,add meg az email cimed és elküldöm!
Üdv:gsandor

0

Fand895
Fand895 picture

Köszönöm, megtaláltam

üdv

0

perlaci
perlaci picture

Üdv
Ha a motor nem forró /nem menetzárlatos/ akkor sajnos a vezérlő ic halt meg. Sajnos AKAI-nál gyakori hiba. Ha jól emlékszem ez egy régi típus és alkatrész igen nehezen szerezhető be.
Hali Laci

0

Fand895
Fand895 picture

Köszönöm a gyors választ, a hír nem töltött el örömmel. A motor nem melegszik, az IC-nek utánanézek, mert van egy AP-A20-hoz való motorom, ha egyezik talán ki tudom bányászni belőle.

Ha már szóbakerült a hibajelenség a Sansui P-L75 (lineáris) ugyanezt produkálja. Ez egy igen szimpatikus lj, szeretném megmenteni a gyűjteményem számára. Ha tudsz valamit róla kérlek jelezz vissza.

köszönöm
András

0

Sponsored links