You are here

AS07B32 ACER akupack

3 posts / 0 new
Last post
braunv
braunv picture

Sziasztok !  A fenti akupack elektronikája  meghalt ! A a kapacitás értékek a mellékelt ábrán láthatók . Ne vagyok jártas a kérdésben hogy ezek a kapacitás  értékek gyengék vagy talán még jók is lehet és  egy pár perces akupakba átrakva   még helytállnának ?  Egyszóval érdemes vele foglalkozni ? Üdv!

File attachment: 
Comments
mindigehes
mindigehes picture
**

Szia!

kor alapján ezek 1800mAh körüli cellák gyárilag is. Jók lehetnek ezek, de ha át akarod rakni, és a pár perces akku elektronikája nincs letiltva, akkor úgy tedd át, hogy egy pillanatra se legyen fesz nélkül egy cella csoprt sem az elektronika szerint, mert az is le fog tiltani...

0

braunv
braunv picture

Köszi az infót ! A feltételt ami kell az átrakáshoz igencsak nehéz feladat !  Ha jól értem  ha már egy cella feszültséget sem érzékel az elektronika akkor teljesen  letilt ,és újbóli  feszültségre sem engedi az akupack feléledését ! Hát igen a szokásos dobjuk  vegyél másikat csillagászati áron !
Semmilyen trükkel ezt feloldani nem lehet ? Tehát egy proci állandón figyeli az aksit és bizonyos mértékben meríti is vagy ha gépben van akkor ez már nem igaz ? A mért cella kondíciók alapján egy próbát megérne a csere  ? Szép napot !

0