You are here

AT91SAM7S64ic kiolvasása, programozása

7 posts / 0 new
Last post
DjRobee
DjRobee picture

Sziasztok annak a segítségét szeretném kérni aki rendelkezik olyan eszközzel ami a következő ic írását olvasását támogatja AT91SAM7S64
Van egy szervíz boxom ami meghalt valami oknál fogva gép fel sem ismeri és ki kellene ennek az ic-nek a tartalmát olvastatni már ha rendelkezik ilyennel.
Várom válaszotok.
Előre is köszönöm!
Ha rossz topikba írtam sorry :)

Kijavítottam a címet.
Kalex

Comments
ozzytomi
ozzytomi picture

Helo mennyibe fájna nekem igy rossz állapotban ?

0

nokias
nokias picture

Balázs

Hi!

csak nem lezárt Carprog-ot szeretnél feltámasztani??

0

tooomikaaa
tooomikaaa picture

Sziasztok ért valaki carprog feltámasztásához. ?
Vásároltam JTAG programozót és nem akarja fel ismerni a memóriát.

0

Oszi11
Oszi11 picture

Szia,

ez ARM processzor ehhez JTAG programozót kell használni! Én nem nagyon foglalkoztam ARM-mel, de általában védett szokott lenni a programmemóriájuk és nem lehet kiolvasni őket!

Üdv,
Oszi

0

DjRobee
DjRobee picture

Szia ez nem a legkecsgtetőbb hír valóban van a boxnak a panelján jtag port de olyan ingyenes progit nem találtam ami kezelné ezt az ic-t a box meg nem ér annyit hogy vegyek egy ilyen programozót vagy elküldjem a fejlesztőknek mert utána olvastam sajnos nem olcsó a javítás + külföldön válalják csak és hát ugye még a posta is...

0

pokot
pokot picture

szerintem OpenOCD és wiggler kábellel kell hogy menjen, de a kódkiolvasás 99,8% hogy nem fog menni, aki testbox-ot fejleszt, tisztában van a kódvédelem fogalmával.viszont külföldi fórumokon utána kellene nézni, mert lehet hogy valaki már kinyerte a firmware-t valami frissítésből... Első körben nézd meg, mert lehet csak az USB csati nem érintkezik megfelelően.Meg lehetne nézni, hogy van-e tápja a procinak, órajel ketyeg-e. Persze az is lehet hogy valami fura okból épp a firmware-t dobta el a box, pl tört szoftver használata.
Üdv, Tamás

0